Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στη Bundesliga: «Η Μπάγερν παίρνει τον Τσάμπι Αλόνσο από τη Λεβερκούζεν»

Χαμός στη Bundesliga: «Η Μπάγερν παίρνει τον Τσάμπι Αλόνσο από τη Λεβερκούζεν»

Σύμφωνα με ισπανικό Μέσο, ο Τσάμπι Αλόνσο το ερχόμενο καλοκαίρι θα αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική ηγεσία των Βαυαρών.

Αποκλειστικές πληροφορίες για το μέλλον του Τσάμπι Αλόνσο παραθέτουν τα Ισπανικά μέσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έγκυρη εκπομπή «Εl Chiriguito», ο Βάσκος προπονητής της Λεβερκούζεν δεν θα είναι ο διάδοχος του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως θεωρούσαν πολλοί στην Ισπανία.

Κόκκινο χαλί στον Βάσκο τεχνικό στρώνει η Μπάγερν

Ωστόσο, όπως αναφέρει η συγκεκριμένη εκπομπή η Μπάγερν Μονάχου είναι αποφασισμένη να ενεργοποιήσει βόμβα μεγατόνων και να αποκτήσει ως προπονητή της τον Αλόνσο, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στις «Ασπιρίνες».

Μάλιστα σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η διοίκηση των Βαυαρών δεν είναι ευχαριστημένη με τον Τόμας Τούχελ και αναμένεται να τον αντικαταστήσει, φέρνοντας για αντικαταστάτη του στον πάγκο της ομάδας  τον Αλόνσο.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο επηρεάζει και τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς η Βασίλισσα θεωρεί πως ο Αλόνσο είναι μια εξαιρετική περίπτωση προπονητή για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ δυνατή ομάδα, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga.

Μετά από 11 παιχνίδια έχει μαζέψει 31 πόντους, με 10 νίκες και 1 ισοπαλία, με τις εξαιρετικές της εμφανίσεις να έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης, εντός αλλά και εκτός Γερμανίας.

Παράλληλα, είναι πρώτη στον όμιλό της στο Europa League, με την Μπάγερ Λεβερκούζεν να είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024