Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φράιμπουργκ: Οι τραυματίες, η ανησυχία του Στράιχ και το πρόβλημα στην άμυνα

Φράιμπουργκ: Οι τραυματίες, η ανησυχία του Στράιχ και το πρόβλημα στην άμυνα

Ο τεχνικός της γερμανικής ομάδας μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει των αναμετρήσεων με Ντάρμσταντ και Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο προπονητής της Φράιμπουργκ Κρίστιαν Στράιχ προσπαθεί να βρει πως θα συμπληρώσει τα κενά που έχουν αφήσει οι τραυματίες πριν από τον αγώνα με την Ντάρμσταντ, το προσεχές  Σάββατο (25/11, 16:30) για την Bundesliga.

Πολλά και σημαντικά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η γερμανική ομάδα.

Ο Γερμανός τεχνικός, απέκτησε νέο «πονοκέφαλο» μετά τον τραυματισμό του Μέρλιν Ρολ στον αχίλλειο, στην αναμέτρηση της Κ21 της Γερμανίας, με την αντίστοιχη της Πολωνίας. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα χάσει σίγουρα τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση και… βλέπουμε. Στα ευχάριστα, πιθανότατα ο Στράιχ θα έχει ξανά διαθέσιμο τον Σάλαϊ, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στον μηρό. Την λίστα με τους τραυματίες συμπληρώνουν οι Γκίντερ, Κεϊτέλ, Κάμπλερ, Φίλιπ και Ρόζενφέλντερ.

Όλα αυτά, λίγες μέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (30/11) για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο προπονητής της Φράιμπουργκ μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του και τόνισε πως «όσοι είναι υγιείς θα πρέπει να αποδώσουν τα μέγιστα εντός γηπέδου». Ενώ πρόσθεσε: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να βρούμε ισορροπία στις επιλογές της ενδεκάδας. Δεν πρέπει να προσκαλούμε τους αντιπάλους να σκοράρουν ανενόχλητοι όπως με την Γκλάντμπαχ. Η βάση μας είναι η άμυνα και η σταθερότητα».

Θυμίζουμε πως, τα προβλήματα των Γερμανών τους έχουν κάνει φέτος να χάνουν το προβάδισμα σε αρκετά παιχνίδια τους, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να παραμένουν στην  μέση της βαθμολογίας και στην 8η θέση με 14 βαθμούς.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024