Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έφεση από την Έβερτον για την ποινή αφαίρεσης βαθμών (pic)

Έφεση από την Έβερτον για την ποινή αφαίρεσης βαθμών (pic)

Η βρετανική ομάδα κατέθεσε έφεση για την υπόθεση αφαίρεσης βαθμών.

Η Έβερτον άσκησε έφεση κατά της αφαίρεσης 10 βαθμών από την Premier League, όπως ανακοίνωσε σήμερα (1/12) ο αγγλικός σύλλογος.

Η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών, μία ποινή με άμεση ισχύ, τον περασμένο μήνα, αφού διαπιστώθηκε ότι παραβίασε τους κανόνες κερδοφορίας και βιωσιμότητας (PSR) σχετικά με ζημίες.

Θα προσπαθήσει να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση η βρετανική ομάδα.

«Η ποδοσφαιρική ομάδα της Έβερτον κατέθεσε σήμερα στον πρόεδρο της δικαστικής επιτροπής της Premier League έφεση για την απόφαση της επιτροπής της Premier League να επιβάλει αφαίρεση 10 βαθμών στον σύλλογο», ανέφερε η Έβερτον σε ανακοίνωσή της. «Θα οριστεί τώρα ένα συμβούλιο για να εκδικάσει την υπόθεση».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Έβερτον

Ολα αυτά ενώ πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι η Εβερτον βρίσκεται αντιμέτωπη με νέα αφαίρεση βαθμών, καθώς φέρεται να έχει παραβιάσει τους κανόνες δαπανών και τη σεζόν 2022/2023.

Σύμφωνα με τους «Times», οι νέοι κανόνες που εισήχθησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προβλέπουν ότι οι απλές παραβιάσεις των οικονομικών κανόνων θα αντιμετωπίζονται γρήγορα, ώστε να επιλύονται πριν από το τέλος της σεζόν. Έτσι υπάρχουν φόβοι ότι εάν χρησιμοποιηθεί το ίδιο σύστημα υπολογισμού, η ομάδα θα μπορούσε να τιμωρηθεί ξανά και να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Αξίζει να τονίσουμε, ότι η προθεσμία για το τέλος της σεζόν που ορίζεται από τους νέους κανόνες καλύπτει μεμονωμένες ή ξεκάθαρες παραβιάσεις των οικονομικών κανόνων, σε αντίθεση με τις πιο περίπλοκες υποθέσεις που αφορούν τη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι.

Sports in

Live η «μάχη» της Άστον Βίλα με την Μπράιτον λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράιτον – Άστον Βίλα για την 36η αγωνιστική της Premier League, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς της Βίλα με τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024