Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιάννης Τράγκας μήνυσε τη χήρα Μαρία Καρρά για απιστία κακουργηματικού χαρακτήρα

Ο Γιάννης Τράγκας μήνυσε τη χήρα Μαρία Καρρά για απιστία κακουργηματικού χαρακτήρα

Λέει ότι την ώρα που η περιουσία-μαμούθ του Γιώργου Τράγκα έχει δεσμευθεί, καλύπτονται δαπάνες από τα χρήματα της κληρονομιάς

Μήνυση κατέθεσε ο γιος του Γιώργου Τράγκα κατά της χήρας, Μαρίας Καρρά, για απιστία κακουργηματικού χαρακτήρα, προσθέτοντας ένα ακόμα επεισόδιο στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους κληρονόμους του.

Ο Γιάννης Τράγκας, τους κατηγορεί ότι την ώρα που η περιουσία-μαμούθ του Γιώργου Τράγκα έχει δεσμευθεί, βάζουν χέρι στα χρήματα.

«Έχουν δοθεί 320.000 ευρώ για δαπάνες από έξοδα σε ακίνητα στο Μονακό όπου διαμένει μόνιμα η χήρα Τράγκα» λέει ο Γιάννης Τράγκας

Συγκεκριμένα, η μήνυση κατατέθηκε εις βάρος της χήρας Μαρίας Καρρά, ενός Ελβετού δικηγόρου από τη Γενεύη και μιας συμβολαιογράφου στο Μονακό, για απιστία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Όπως αναφέρει ο Γιάννης Τράγκας, έχουν δοθεί 320.000 ευρώ μέσα σε έναν χρόνο για δαπάνες από έξοδα σε ακίνητα στο Μονακό όπου διαμένει μόνιμα η χήρα Τράγκα, για ακίνητα στην Αμερική, μέχρι χρήματα για πάρκινγκ στο Μονακό, συντήρηση της Bentley και της Rolls Royce που διαθέτει η Μαρία Καρρά, συντήρηση και χημικά πισίνας στην εξοχική κατοικία του Σεν Τροπέ, αλλά και την αμοιβή του Ελβετού δικηγόρου η οποία ξεπερνά το ποσό των 100.000 ευρώ και όπως αναφέρεται στο δικόγραφο ο συνεκτελεστής της διαθήκης από τη Γενεύη πλήρωσε τον εαυτό του.

Εχει δεσμευτεί μόνο η περιουσία στην Ελλάδα

Όπως ανέφερε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Γιώργου Τράγκα, Νίκος Αγαπηνός, «ο μοναδικός μη διωκόμενος κληρονόμος Τράγκα, Ιωάννης Τράγκας, ανακάλυψε από έρευνα στο συμβολαιογραφείο του Έλληνα συνεκτελεστή συμβολαιογράφου της διαθήκης Τράγκα ότι ο έτερος Ελβετός συνεκτελεστής της διαθήκης ζημίωσε την κληρονομιά και το ελληνικό δημόσιο, χρησιμοποιώντας το ποσό των 320.000 ευρώ».

Αδέσμευτη παραμένει η περιουσία στην αλλοδαπή καταγγέλλει ο Γιάννης Τράγκας

Στις πρώτες γραμμές της μήνυσης αναφέρεται και το πώς έμαθαν τα παιδιά του αποβιώσαντος για την «μαμούθ» περιουσία του πατέρα τους.

«Περί τις αρχές Φεβρουαρίου 2022 ενημερωθήκαμε για την ύπαρξη διαθήκης του αποβιώσαντος πατέρα μου, η κυρία Καρρά σε ερώτηση του Δικηγόρου του αδελφού μου, επιβεβαίωσε την ύπαρξη των 5 ακινήτων στις ΗΠΑ, που είχαν αγοραστεί με χρήματα του αποβιώσαντος, μέσω εταιρικών μορφωμάτων τύπου «BVI» (British Virgin Islands), αποκλειστικών συμφερόντων του, χωρίς να μας γνωστοποιήσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς, χωρίς να ταυτοποιήσει τα ακίνητα χωροταξικά, παρά το γεγονός ότι ερωτήθηκε επίμονα πολλές φορές επ’ αυτού, αναφέροντας μόνο τις Πολιτείες γενικώς και αορίστως».

Σύμφωνα πάντα με τον Γιάννη Τράγκα, έχει επιληφθεί η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα, δεσμεύοντας στο σύνολό της την κληρονομιαία περιουσία στο έδαφος της Ελλάδος, αφήνοντας όμως αδέσμευτη την περιουσία στην αλλοδαπή.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024