Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος Ισραήλ - Χαμάς: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της Μία Σεμ όταν έμαθε την απελευθέρωση της κόρης της

Πόλεμος Ισραήλ – Χαμάς: Ξέσπασε σε κλάματα η μητέρα της Μία Σεμ όταν έμαθε την απελευθέρωση της κόρης της

Βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείνχει τη στιγμή που η μητέρα της 21χρονης Μία Σεμ ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε ότι η κόρη της αφέθηκε ελεύθερη.

Σε πελάγη ευτυχίας πνέουν οι συγγενείς των δύο ομήρων που απελευθερώθηκαν από τη Χαμάς την Πέμπτη και θα δουν τους ανθρώπους τους μετά από 55 ημέρες ομηρίας.

Η 21χρονη Μία Σεμ, η πρώτη όμηρος, την οποία η Χαμάς παρουσίασε σε βίντεο, στο οποίο δήλωνε ότι είναι καλά και φαινόταν να λαμβάνει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και η 40χρονη Αμίτ Σουσάνα, ήταν ανάμεσα στους ομήρους που είχε πάρει η παλαιστινιακή οργάνωση στη Λωρίδα της Γάζας στις 7 Οκτωβρίου από το μουσικό φεστιβάλ Supernova και το κιμπουτς Κφαρ Αζά αντίστοιχα.

«Θέλω μόνο να την αγκαλιάσω και να μην την αφήσω»

Μάλιστα, ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείνχει τη στιγμή που η μητέρα της 21χρονης Μία Σεμ ξέσπασε σε κλάματα όταν έμαθε ότι η κόρη της αφέθηκε ελεύθερη.

Η γυναίκα δακρύζει συγκινημένη και αναφωνεί πώς «η Μία επιστρέφει σπίτι».

«Η πιο ευτυχισμένη μέρα στον κόσμο»

Πανευτυχής είναι και ο πατέρας της Μία Σεμ, Ντέιβιντ: «Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα στον κόσμο- δεν θα το βάλω κάτω μέχρι να επιστρέψουν όλοι οι όμηροι», δήλωσε στο Channel 12 News, ο Ντέιβιντ Σεμ.

«Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα στον κόσμο και σας λέω ότι όλοι οι όμηροι θα επιστρέψουν, είμαι σίγουρος γι’ αυτό… Είναι πολύ περίεργο, θα μπορούσαν να την είχαν σκοτώσει, ήρθαν να τη σκοτώσουν και την πήραν και τη φρουρούσαν», προσέθεσε.

Ακόμα δήλωσε ότι η Μία είναι «ένα καταπληκτικό κορίτσι», προσθέτοντας ότι «θέλω μόνο να την αγκαλιάσω και να μην την αφήσω. Θα πάω στο νοσοκομείο και θα πάρει λίγες ώρες, αλλά περιμέναμε 55 ημέρες, οπότε αυτό είναι μικρό για μένα».

Από την πλευρά της, η Λία Νουρείτ Άτμαν, ξαδέλφη της Αμίτ Σουσάνα που απελευθερώθηκε νωρίτερα την Πέμπτη από τη Χαμάς, δήλωσε ότι στα πλάνα της παράδοσης στον Ερυθρό Σταυρό «βλέπεις ένα φοβισμένο, αδύνατο και αδύναμο κορίτσι».

Μιλώντας επίσης στο Channel 12, πρόσθεσε ότι η οικογένειά της την αναγνώρισε από την πρώτη στιγμή και είπε: «Ήμασταν απλά χαρούμενοι που την είδαμε πίσω». Πρόσθεσε ότι η οικογένεια είναι «εξαιρετικά ενθουσιασμένη» και «είναι δύσκολο να επεξεργαστεί αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με την ίδια, στις 7 Οκτωβρίου, η Σουσάνα μίλησε με την οικογένειά της από τις 7:00 π.μ. έως τις 10:10 π.μ. «Έγραψε ότι φοβήθηκε και μπήκε στην ντουλάπα», δήλωσε η Άρτμαν, σημειώνοντας ότι για 20 ημέρες η Σουσάνα θεωρούνταν αγνοούμενη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024