Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα στη Μονακό: Αμφίβολος ο Λόιντ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Πρόβλημα στη Μονακό: Αμφίβολος ο Λόιντ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Τζόρνταν Λόιντ νιώθει ενοχλήσεις στη μέση και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αποψινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (20:00).

Έναν σημαντικό πρόβλημα ίσως κληθεί να λύσει ο Σάσα Ομπράντοβιτς μία μέρα πριν το ματς της Μονακό με τον Ολυμπιακό (30/11, 20:00), για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Κατά πάσα πιθανότητα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τζόρνταν Λόιντ.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τις πρόσφατες αναμετρήσεις των Μονεγάσκων. Έλειψε τόσο από το ματς με την Μπασκόνια, όσο και από αυτό του πρωταθλήματος απέναντι στη Λε Μαν.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Γαλλίας, η συμμετοχή του Αμερικανού σκόρερ κόντρα στους «ερυθρόλευκους» είναι εξαιρετικά αμφίβολη και θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Χωρίς Γκος, Μήτρου-Λονγκ και Πετρούσεφ

Υπενθυμίζουμε ότι από τον Ολυμπιακό δεν θα αγωνιστεί ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εκτός έμειναν επίσης τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Φίλιπ Πετρούσεφ.

«Δεν πιστεύω πως ένας παίκτης είναι για ένα παιχνίδι. Αν ήταν έτοιμος φυσικά και θα τον συμπεριλάμβανα στην αποστολή, για αυτό και τον αποκτήσαμε. Θα χρειαστεί λίγο χρόνο και για να έρθει σε καλή κατάσταση και να καταλάβει πως παίζουμε. Δεν γίνονται όλα αυτά αυτόματα στο μπάσκετ. Χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και εκείνος και εμείς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με αυτή την κίνηση και με του Ναζ. Σιγά σιγά το ρόστερ θα έχει μεγαλύτερο βάθος και είμαστε πιο προστατευμένοι σε θέματα τραυματισμών», ανέφερε χθες για τους Πετρούσεφ και Μήτρου-Λονγκ ο Μπαρτζώκας.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024