Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αντίδραση από την Κατερίνα Δαλάκα για το μισό εκατομμύριο ευρώ του Survivor

Η αντίδραση από την Κατερίνα Δαλάκα για το μισό εκατομμύριο ευρώ του Survivor

Η Κατερίνα Δαλάκα έδωσε τη δική της απάντηση για το ποσό που εισέπραξε για τις εμφανίσεις της στο Survivor.

Στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα το βράδυ της Τετάρτης, η οποία γιόρτασε την έναρξη της συνεργασίας της με την Όλγα και τη Γωγώ Φαρμάκη.

Η νικήτρια του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, για το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στο Survivor, αλλά και για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως πήρε μισό εκατομμύριο από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Δεν γνωρίζω αν θα πάω στο Survivor, αλλά θα το ήθελα πολύ. Πιστεύω ότι θα το αντέξω σωματικά. Οι γονείς μου σίγουρα δεν θέλουν, αλλά σημασία έχει τι θέλω εγώ», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα.

«Είσαι εφοριακός;»

Σχετικά με το δημοσίευμα που τη θέλει να έχει συγκεντρώσει μισό εκατομμύριο από όλες τις συμμετοχές της στο Survivor, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε πως δεν την ενοχλεί.

«Δεν με ενοχλεί, είχε διαρρεύσει και όταν είχα μπει στο παιχνίδι. Δεν πρόσεξα όσα είπαν, δεν ξέρω αν αληθεύει. Είσαι εφοριακός;» σχολίασε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα.

Δεν είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα αυτή τη στιγμή. Έχω το μυαλό μου στα επαγγελματικά μου και τώρα είναι αυτό η προτεραιότητά μου

Κλείνοντας η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε και για την προσωπική της ζωή. «Δεν είμαι ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα αυτή τη στιγμή, γιατί έχω το μυαλό μου στα επαγγελματικά μου και τώρα είναι αυτό η προτεραιότητά μου. Δεν το λέω με παράπονο, είναι γεγονός.

Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια τι σου φέρνει η ζωή. Δεν είναι ότι αν έρθει κάτι στη ζωή μου θα πω όχι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Δαλάκα.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024