Με συμμετοχή των νέων δημάρχων Αττικής και Πελοποννήσου συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 στην Αθήνα, οι ενημερωτικές διημερίδες που διοργανώνει η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ.
Κατά την σημερινή πρώτη ημέρα των εργασιών θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν η υπουργός Εσωτερικών Ν. Κεραμέως, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Θ. Λιβάνιος καθώς και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δ. Παπαστεργίου.
Θεματικές Ενότητες
Οι θεματικές ενότητες που θα παρουσιαστούν είναι οι εξής:
Σύστημα Διακυβέρνησης – Καταστατική Θέση Αιρετών – Εποπτεία
Οικονομικά των ΟΤΑ- Οικονομική Διοίκηση και Διαχείριση – Έλεγχος Ελεγκτικού Συνεδρίου
Χρηματοδοτικά εργαλεία περιόδου 2023-2029
Οργάνωση – Λειτουργία και Ψηφιακός Μετασχηματισμός
Κλιματική Αλλαγή – Πολιτική Προστασία και Τοπική Αυτοδιοίκηση
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας