Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Οι καλύτερες θήκες κινητών που θα προσθέσουν πόντους στο στυλ σας

Βρείτε την κατάλληλη θήκη που θα προστατεύει το κινητό σας από τυχόν ατυχήματα και πτώσεις.

Ενώ η τεχνολογία έχει προχωρήσει και τα smartphones έχουν γίνει πιο ανθεκτικά, πιθανότατα έχετε διαπιστώσει πόσο ευαίσθητα μπορούν να γίνουν σε πτώσεις και ατυχήματα. Κι επειδή βασιζόμαστε σε αυτά για να κάνουμε πολλά στην καθημερινότητά μας – εάν όχι όλα – μπορούμε να καταλάβουμε πόσο απαραίτητο είναι να επενδύσουμε σε μια ανθεκτική θήκη.

Γιατί να βάλετε θήκη στο κινητό σας

Ειδικά εάν συγκαταλέγεστε σε εκείνους που επιλέγουν να κρατούν το κινητό τους «γυμνό», χωρίς θήκη ή άλλα προστατευτικά αξεσουάρ, οι παρακάτω λόγοι θα σας πείσουν να αναθεωρήσετε.

Καλύτερο κράτημα

Επειδή τα ατυχήματα συμβαίνουν συχνά και σε ανύποπτο χρόνο, η χρήση μιας αντιολισθητικής θήκης μπορεί να μειώσει σημαντικά τις πιθανότητες να σας γλιστρήσει από τα χέρια. Με αυτόν τον τρόπο, η αγαπημένη σας συσκευή θα παραμείνει προστατευμένη, δίχως γρατζουνιές και σπασίματα.

Ορισμένες θήκες διαθέτουν λαστιχένιες λαβές ή ειδικές επικαλύψεις που βοηθούν στη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης, δίχως να προσθέτουν επιπλέον όγκο ή βάρος στη συσκευή, για να απολαμβάνετε το κινητό σας ακριβώς όπως το οραματίστηκε ο σχεδιαστής του.

Προστασία οθόνης

Όλοι γνωρίζουμε ότι η οθόνη είναι το πρώτο πράγμα που μπορεί να σπάσει στο κινητό, κατόπιν πτώσης. Αντί λοιπόν, να φτιάχνετε μια ραγισμένη οθόνη, ίσως είναι καλύτερο να επενδύσετε σε μια θήκη που θα την κρατά ασφαλή. Υπάρχει μια ατελείωτη ποικιλία από θήκες για να βρείτε αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στην συσκευή σας.

Μπορείτε να επιλέξετε μία με ανασηκωμένο περίγραμμα, που περιβάλλει και ως εκ τούτου προστατεύει την οθόνη ή μια θήκη book cover, που κλείνει σαν βιβλίο για να είναι προστατευμένο τόσο το μπροστά όσο και το πίσω μέρος της συσκευής.

Προστατεύουν από ρύπους

Ας το παραδεχθούμε, από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο και το σούπερ μάρκετ, παίρνουμε παντού κινητό μαζί μας. Ωστόσο, οι διαφορετικές επιφάνειες που το ακουμπάμε δεν γνωρίζουμε πόσο καθαρές είναι στην πραγματικότητα και ως εκ τούτου αυξάνεται ο κίνδυνος να μεταφέρουμε ρύπους και μικρόβια. Για να μην μιλήσουμε για τα ατυχήματα, όπως το να ρίξουμε το ποτήρι μας με το νερό.

Οι θήκες προσφέρουν αυτό το έξτρα επίπεδο προστασίας ώστε να το διατηρήσετε ανέπαφο ακόμα και στις πιο απρόσμενες ή ακραίες συνθήκες.

Βάζετε την δική σας πινελιά

Εκτός από τους πιο προφανείς λόγους, ένα ακόμα πλεονέκτημα από την χρήση θήκης είναι ότι μπορείτε να εξατομικεύσετε το τηλέφωνό σας. Όποιο κι αν είναι το γούστο σας, σίγουρα θα βρείτε μια θήκη που να ταιριάζει σε αυτό που ψάχνετε.

Μπορείτε να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε θήκες ενώ θα την παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα, τώρα και για λίγες ημέρες ακόμα με ΚΑΘΕ σας αγορά κερδίζετε ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ 5€! Εσείς απλά παραγγέλνετε και λίγο αφού παραλάβετε το δέμα σας, την λαμβάνετε στο email σας.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024