Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απομιμήσεις Airpods: Μοιάζουν ίδια, αλλά οι διαφορές θα σε αφήσουν άφωνο

Απομιμήσεις Airpods: Μοιάζουν ίδια, αλλά οι διαφορές θα σε αφήσουν άφωνο

Οι απομιμήσεις είναι συχνά εξαιρετικά πειστικές, μερικές φορές σε σημείο που συχνά δεν υπάρχουν εμφανείς διαφορές στο εξωτερικό.

Τα Apple AirPods είναι αναμφισβήτητα τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα ακουστικά στον κόσμο. Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη γενιά, η Apple είχε πουλήσει εκατομμύρια τεμάχια. Δυστυχώς, αυτό σημαίνει, επίσης, ότι είναι μερικά από τα πιο αντιγραμμένα και παραποιημένα ασύρματα ακουστικά στην αγορά.

Οι απομιμήσεις είναι συχνά εξαιρετικά πειστικές, μερικές φορές σε σημείο που συχνά δεν υπάρχουν εμφανείς διαφορές στο εξωτερικό.

Ίσως, λοιπόν, να είστε περίεργοι για τις διαφορές μεταξύ των πραγματικών και των «δήθεν» AirPods.

Αν θέλετε να διαπιστώσετε εάν τα AirPods σας είναι αληθινά ή ψεύτικα τότε θα πρέπει να δείτε τα παρακάτω:

Έλεγχος του σειριακού αριθμού

Οι σειριακοί αριθμοί αποτελούνται από μοναδικούς συνδυασμούς γραμμάτων και αριθμών που αντιστοιχούν σε ένα συγκεκριμένο προϊόν.

Οι σειριακοί αριθμοί χρησιμεύουν κυρίως για σκοπούς απογραφής της Apple. Βοηθούν την Apple να παρακολουθεί καλύτερα τις ελαττωματικές παρτίδες. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι χρήσιμοι για τον πελάτη. Αυτό συμβαίνει επειδή σας διαβεβαιώνουν ότι τα AirPods σας προήλθαν από την Apple και πουθενά αλλού.

Οι σειριακοί αριθμοί μπορεί επίσης να είναι χρήσιμοι σε περιπτώσεις κλοπής.  Χρησιμοποιώντας τον μοναδικό σειριακό αριθμό, μπορείτε να αποδείξετε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι τα AirPods σας ανήκουν.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναγνωρίσετε τα ψεύτικα AirPods είναι να ελέγξετε αν ο σειριακός αριθμός στο κουτί και το καπάκι ταιριάζουν.

Βεβαιωθείτε από που κάνετε αγορές

Ο ευκολότερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν αγοράζετε απομίμηση είναι να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε από την Apple. Υπάρχουν επίσης εξουσιοδοτημένοι πωλητές προϊόντων Apple από τους οποίους είναι ασφαλές να αγοράσετε AirPods.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο της Apple, μπορείτε να βρείτε τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή στην περιοχή σας.

Ελέγξτε τη συσκευασία

Η προσοχή στη λεπτομέρεια που δίνει η Apple στα προϊόντα της είναι μέρος του λόγου που έχουν γίνει τόσο επιτυχημένα. Ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες δίνεται αμέριστη προσοχή για τη μεγιστοποίηση της ικανοποίησης των πελατών. Όποιος έχει αποκτήσει ποτέ ένα προϊόν της Apple θα γνωρίζει ότι η συσκευασία είναι εξαιρετική. Το πιο δύσκολο λοιπόν κομμάτι είναι να μιμηθούν τη συσκευασία.

Αν εντοπίσετε γλωσσικά ή γραμματικά λάθη στη συσκευασία ή σε ένα εγχειρίδιο, οι πιθανότητες είναι ότι κρατάτε στα χέρια σας μια απομίμηση.

Θήκη και φόρτιση

Το πιο σημαντικό στοιχείο που πρέπει να αναζητήσετε σε μια θήκη απομίμησης AirPods είναι το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών. Το κουμπί σε μια αυθεντική θήκη φόρτισης AirPods βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τη θήκη.

Επίσης, στις χειρότερες απομιμήσεις είναι η απουσία θύρας lightning και η παρουσία κάτι άλλου, όπως micro-USB. Οι πραγματικές θήκες φόρτισης της Apple διαθέτουν μόνο θύρες φωτισμού.

Εύκολη σύζευξη

Η εύκολη σύζευξη της Apple είναι ένα από τα πιο αγαπημένα χαρακτηριστικά της. Λειτουργεί μόνο αφού εκτελέσετε την αρχική σύνδεση. Κατά την αντιστοίχιση για πρώτη φορά των Apple AirPods 2nd Generation Earbuds, πρέπει να πατήσετε το κουμπί πολλαπλών λειτουργιών για να ενεργοποιήσετε τη σύνδεση. Μετά από αυτό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το καπάκι και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε.

Η δοκιμή αυτής της λειτουργίας είναι ένας καλός τρόπος για να εντοπίσετε πιθανές απομιμήσεις των AirPods.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Find My

Το «Find My» είναι ένα άλλο πρωτοποριακό χαρακτηριστικό που εισήγαγε η Apple για να ενισχύσει την ικανοποίηση των πελατών. Το «Find My» είναι η διεθνής πλατφόρμα εντοπισμού της Apple. Επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν τη θέση GPS οποιασδήποτε συσκευής Apple. Η δυνατότητα πρόσβασης στη λειτουργία αυτή μπορεί να γίνει μέσω μιας εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα ή μέσω του ιστότοπου iCloud της Apple.

Η εφαρμογή «Find My» θα προσθέσει αυτόματα τα AirPods σας στη λίστα των συσκευών με δυνατότητα εντοπισμού τη στιγμή που θα τα συνδέσετε για πρώτη φορά. Τα αυθεντικά AirPods Pro 2nd generation in-ear μπορούν να κάνουν χρήση των λειτουργιών του «Find My», όπως αναπαραγωγή ήχου και οδηγίες.

Αν υποψιάζεστε ότι τα AirPods σας δεν είναι αυθεντικά, απλά ανοίξτε την εφαρμογή «Find My» στην συσκευή σας και μεταβείτε στις συσκευές που αναφέρονται στη λίστα. Εάν τα AirPods σας δεν εμφανίζονται στη λίστα και δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καμία από τις λειτουργίες «Find My», τα ακουστικά είναι πιθανότατα ψεύτικα.

Όλα τα Airpods αλλά και smartphone μπορείτε να τα βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr

Μάλιστα, τώρα και για λίγες ημέρες ακόμα με κάθε σας αγορά κερδίζετε ΔΩΡΟΚΑΡΤΑ 5€! Εσείς απλά παραγγέλνετε και λίγο αφού παραλάβετε το δέμα σας, την λαμβάνετε στο email σας.

Επιπλέον για κάθε μέρα για όλη την Cyber εβδομάδα μια διαφορετική κατηγορία θα έχει δωρεάν μεταφορικά για μια μόνο ημέρα.

Μόνο για σήμερα επωφεληθείτε από δωρεάν μεταφορικά σε προϊόντα υγείας και ομορφιάς.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024