Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
iOS 17: Πώς θα επηρεάσει τα Airpods Pro 2ης γενιάς

iOS 17: Πώς θα επηρεάσει τα Airpods Pro 2ης γενιάς

Τα AirPods έχουν επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βιώνουν τον προσωπικό ήχο

Ακόμα πιο έξυπνα θα γίνουν τα AirPods Pro 2ης γενιάς μετά την νέα ενημέρωση του λογισμικού τους από το Φθινόπωρο οπότε και θα είναι διαθέσιμο το iOS 17.

Αυτό το φθινόπωρο, οι ενημερώσεις λογισμικού στα AirPods θα ξεκλειδώσουν ισχυρές νέες δυνατότητες για να μεταμορφώσουν την προσωπική εμπειρία ήχου. Τα AirPods Pro (2ης γενιάς) γίνονται πιο εύχρηστα σε περιβάλλοντα και αλληλεπιδράσεις με τρία ισχυρά νέα χαρακτηριστικά: Προσαρμοζόμενος ήχος, εξατομικευμένη ένταση ήχου και επίγνωση συνομιλίας.

Τα AirPods έχουν επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι βιώνουν τον προσωπικό ήχο, παρέχοντας κορυφαίες επιδόσεις στον κλάδο σε εμβληματικό σχεδιασμό.

Οι ενημερώσεις αυτού του φθινοπώρου ανεβάζουν αυτήν την προσέγγιση στο επόμενο επίπεδο με το Adaptive Audio, μια νέα λειτουργία ακρόασης.

Ειδικότερα, τα AirPods Pro 2 θα εναλλάσσουν τα Transparency και Active Noise Cancellation για να σας προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία αυτόματα ανάλογα που βρίσκεστε και τι ακούγεται γύρω σας.

Παράλληλα, θα μπορεί να συνδυάσει και τις δύο λειτουργίες μαζί με βάση την αλληλεπίδρασή σας με το περιβάλλον σας κατά τη διάρκεια μιας ημέρας, σύμφωνα με τα όσα έχει κάνει γνωστά η Apple.

Ενημερώσεις για την αυτόματη εναλλαγή

Επιπλέον, η μετακίνηση μεταξύ συσκευών Apple με AirPods γίνεται ακόμα πιο εύκολη με τις ενημερώσεις στην Αυτόματη εναλλαγή . Τώρα, ο χρόνος σύνδεσης μεταξύ των συσκευών Apple ενός χρήστη είναι σημαντικά ταχύτερος και πιο αξιόπιστος, καθιστώντας πιο απρόσκοπτη τη μετάβαση από ένα αγαπημένο podcast στο iPhone σε μια κλήση εργασίας στο Mac.

Για μεγαλύτερη ευκολία, η χρήση των AirPods στις κλήσεις ενισχύεται με μια νέα δυνατότητα Σίγασης ή Κατάργησης σίγασης στα AirPods Pro (1η και 2η γενιά), τα AirPods (3η γενιά) και τα AirPods Max. Οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το στέλεχος — ή το Digital Crown στο AirPods Max — για γρήγορη σίγαση ή κατάργηση της σίγασης των εαυτών τους, οπότε η εκτέλεση πολλαπλών εργασιών είναι εύκολη.

Με τη νέα λειτουργία Adaptive Awareness τουi OS 17, τα AirPods Pro 2ης γενιάς θα αναγνωρίζουν αυτόματα τη φωνή σας μόλις ξεκινάτε να μιλάτε, θα χαμηλώνουν την ένταση της μουσικής και θα ενισχύουν την ένταση των φωνών που βρίσκονται κοντά σας, ώστε να μπορείτε να συνομιλήσετε χωρίς καν να χρειαστεί να βγάλετε τα ακουστικά από τα αυτιά σου.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024