Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Apple: Τα νέα AirPods Pro έρχονται με USB-C

Apple: Τα νέα AirPods Pro έρχονται με USB-C

Μια κίνηση που τα φέρνει σε συμφωνία με τη νέα σειρά iPhone 15.

Τα πιο δημοφιλή ακουστικά στον κόσμο, τα AirPods Pro (2ης γενιάς) γίνονται ακόμα καλύτερα καθώς πλέον είναι διαθέσιμα με θήκη φόρτισης USB-C, αντί για καλώδιο Lightning, μια κίνηση που τα φέρνει σε συμφωνία με τη νέα σειρά iPhone 15.

Αυτό θα επιτρέψει στους χρήστες του νέου iPhone 15 να φορτίζουν τα ακουστικά τους χρησιμοποιώντας το ίδιο καλώδιο και για τις δύο συσκευές.

Η φόρτιση των Apple AirPods Pro ωστόσο μπορεί να γίνει και ασύρματα και και όχι μόνο με τη θήκη φόρτισης USB-C. Έχετε τη δυνατότητα να φορτίσετε τα ακουστικά και με τη λειτουργία MagSafe απλά ακουμπώντας τη θήκη πάνω στη βάση φόρτισης.

Επίσης, αν τυχόν χάσετε κάποια στιγμή τη θήκη, το iPhone σας είναι συμβατό με εφαρμογή που μπορεί να την εντοπίσει όπου και να την έχετε καταχωνιασμένη στο σπίτι.

Ηδη τα νέα AirPods (3ης γενιάς) προσφέρουν μία επιπλέον ώρα ζωής της μπαταρίας σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές, με έως και 6 ώρες αναπαραγωγής μουσικής και έως 4 ώρες ομιλίας.

Με 5 μόλις λεπτά φόρτισης, θα έχετε μια ώρα διάρκειας ζωής της μπαταρίας, ενώ με τη χρήση της θήκης μπορείς να εξασφαλίσεις έως και 30 ώρες ακρόασης.

Και μπορείτε επίσης να τα φορτίσετε ασύρματα με τη θήκη σε οποιοδήποτε MagSafe φορτιστή.

Τα AirPods Pro (2ης γενιάς) συνεχίζουν να φέρνουν επανάσταση στον προσωπικό ήχο παρέχοντας απίστευτη ποιότητα ήχου, έως και διπλάσια από την ενεργή ακύρωση θορύβου του προκατόχου τους, μια προηγμένη λειτουργία διαφάνειας, μια πιο καθηλωτική εμπειρία Spatial Audio και μια διευρυμένη γκάμα μεγεθών άκρων αυτιού για ακόμα καλύτερη εφαρμογή.

Τα AirPods Pro (2ης γενιάς) αναβαθμίζονται με δυνατότητες για πρόσθετη αντίσταση στη σκόνη και ήχο χωρίς απώλειες με το Apple Vision Pro. Με το iOS 17, όλα τα AirPods Pro (2ης γενιάς) ανεβαίνουν επίπεδο με πρόσβαση σε νέες ηχητικές εμπειρίες, όπως Adaptive Audio και Conversation Awareness. 1

Αν λοιπόν σκέφτεστε να αγοράσετε ΑirPod μπείτε στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr και με ένα κλικ θα είναι κοντά σας σε οποίο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024