Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο γιος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζέιμς Γουίλκι μοιράζεται μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

Ο γιος της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζέιμς Γουίλκι μοιράζεται μια σπάνια οικογενειακή φωτογραφία

Η πενταμελής οικογένεια απόλαυσε χρόνο μαζί στη Δυτική Ακτή για το εορταστικό Σαββατοκύριακο.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ απόλαυσαν μερικές μέρες στη Δυτική Ακτή παρέα με τα τρία τους παιδιά.

Τη Δευτέρα, ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού, Τζέιμς Γουίλκι, κοινοποίησε στιγμιότυπα από το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών που πέρασε στην Καλιφόρνια με την οικογένεια του. Μεταξύ φωτογραφιών από τα αξιοθέατα και τις συναντήσεις με τους φίλους του, ο 21χρονος μοιράστηκε επίσης μια γλυκιά οικογενειακή selfie.

«Στην υγειά μας, Καλιφόρνια», σημείωσε στη λεζάντα της συλλογής των φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της πενταμελούς οικογένειας αγκαλιά στο κρεβάτι

«Στην υγειά μας, Καλιφόρνια», σημείωσε στη λεζάντα της συλλογής των φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένης μιας φωτογραφίας της πενταμελούς οικογένειας αγκαλιά στο κρεβάτι. Δίπλα στον James είναι η ηθοποιός του Sex and the City, 58 ετών, και ακολουθούν τα δίδυμα Tabitha Hodge και Marion Loretta Elwell, 13 ετών. Ο ηθοποιός Painkillers, 61 ετών, στριμώχνεται στο βάθος.

«Είσαι στο εξώφυλλο της Vogue;»

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο iHeartRadio’s Table for Two με τον Bruce Bozzi τον Ιούλιο, η Πάρκερ μίλησε για τη γονεϊκή φιλοσοφία της γύρω από τα χρήματα.

«Θέλεις τα παιδιά σου να καταλάβουν τι σημαίνει να κερδίζεις χρήματα, τι χρειάζεται για να κερδίσεις χρήματα, την αξία τους», είπε.

Photo: James Wilkie | Instagram

Σε ένα επεισόδιο του 2022 της εκπομπής Life in Looks της Vogue, η Πάρκερ μίλησε για μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές της στη μόδα όλα αυτά τα χρόνια

«Πιστεύω ότι είναι ένας εξαιρετικός τρόπος ζωής για τα παιδιά, να ικανοποιούνται οι ανάγκες τους – να τρέφονται, να είναι ασφαλείς και να αγαπιούνται. Τα σημαντικά πράγματα στη ζωή: βιβλία και φαγητό και ενδιαφέρουσες εμπειρίες, και να είναι ζεστά το χειμώνα και δροσερά το καλοκαίρι. Αλλά θα πρέπει να λαχταρούν για πράγματα, θα πρέπει να επιθυμούν να αποκτήσουν πράγματα».

Σε ένα επεισόδιο του 2022 της εκπομπής Life in Looks της Vogue, η Πάρκερ μίλησε για μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες στιγμές της στη μόδα όλα αυτά τα χρόνια. Μια συγκεκριμένη εμφάνιση – το γυμνό φόρεμα στολισμένο με λουλούδια που φόρεσε για τη Vogue το 2021 – άφησε τις κόρες της έκθαμβες για το γεγονός ότι η μαμά τους βρισκόταν στο εξώφυλλο του περιοδικού μόδας.

«Έδειξα στις κόρες μου … και οι δύο κόρες μου έβαλαν τα χέρια στο στόμα τους και έλεγαν: «Είσαι στο εξώφυλλο της Vogue;». Δεν ήξερα ότι είχαν υπόψη τους τη Vogue»,  δήλωσε η Πάρκερ. «Αυτό ήταν πολύ συγκινητικό για μένα».

*Με πληροφορίες από People | Kεντρική φωτογραφία θέματος: James Wilkie | Instagram

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024