Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Τα αξεσουάρ φετίχ του «Sex and the City» με τη δική της υπογραφή

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Τα αξεσουάρ φετίχ του «Sex and the City» με τη δική της υπογραφή

Κολεξιόν με τη συνεργασία διάσημης σχεδιάστριας με ό,τι λάμπει κι έχει χρώμα

Δεν είναι μόνο η αρθρογράφος που έγραφε τις περιπέτειές της –και δη των ερωτικών της σχέσεων- στη Νέα Υόρκη η ηρωίδα του «Sex and the City», Κάρι Μπράντσο. Είναι κι ένα πρότυπο μόδας και ομορφιάς που «χτίστηκε» τόσο προσεκτικά γύρω από την τηλεοπτική περσόνα που της έδωσε πολύ επιτυχημένα «σάρκα και οστά» η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Τώρα όλο εκείνο το στυλ που διαχρονικά έχει υπηρετήσει πλέον η διάσημη ηθοποιός, ήρθε η ώρα να το… εξαργυρώσει και από τον χώρο τη μόδας.

Νέα συλλογή με τα αξεσουάρ φετίχ

Συνεργάστηκε, λοιπόν, με τη σχεδιάστρια Λέλε Σαντούγκι και δημιούργησαν από κοινού μία σειρά αξεσουάρ που έχουν σε μεγάλο βαθμό ταυτιστεί με τα στιλιστικά φετίχ τόσο της Κάρι Μπράντσο όσο και τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Τι περιλαμβάνει αυτό το νέο εγχείρημα στον τομέα της μόδας;

Όλη η παρέα του «Sex and the City» στις Χρυσές Σφαίρες, το 2001

Ιδιαίτερα αξεσουάρ, πολύ λαμπερά, της αισθητικής δημιουργίας και των δύο προσωπικοτήτων, με χρώματα, και την ξεχωριστή σφραγίδα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ένα brandname που έχει απογειώσει με κάθε επιλογή τη η διάσημη σταρ.

Η βραβευμένη με EMMY ηθοποιός, στα 58 της χρόνια αφήνει το αποτύπωμά της και απτά στον χώρο της μόδας. Φυσικά τα αξεσουάρ της αφορούν το σήμα κατατεθέν της πρώτα απ’ όλα, δηλαδή τα παπούτσια.

Με τη διάσημη υπογραφή

Φιόγκοι, αστέρια, στρας και ό,τι λαμπερό και ευφάνταστο, αλλά πάντα κομψά και στιλάτα, κοσμούν γόβες, πέδιλα και υπέροχα υποδήματα.

Στέκες για τα μαλλιά, καπέλα, κοκαλάκια χτενισμάτων, τσάντες, γυαλιά, κοσμήματα παντός είδους –ακόμη και για σκουφιά και για ρούχα και για παπούτσια- φέρουν την υπογραφή τόσο της δημιουργού Λέλε Σαντούγκι όσο και της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

«Ήταν τιμή μου και αληθινό δώρο για μένα να γιορτάσω τη συνεργασία μας»

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον Ρετ Μπάτλερ σε παλιότερο στιγμιότυπο

Υπόσχεση ξεχωριστού στυλ

Σε ανάρτησή της στον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την εν λόγω κολεξιόν αξεσουάρ, η ηθοποιός ανέβασε σχετικές φωτογραφίες και έγραψε μεταξύ άλλων για την πρόσφατη συνεργασία της, «Ήταν τιμή μου και αληθινό δώρο για μένα να γιορτάσω τη συνεργασία μας».

Ευχαρίστησε τόσο τη Λέλε Σαντούγκι όσο και την ομάδα της και περιμένει οι ακόλουθοί της οι οποίοι και ανέρχονται σε 9,6 εκατομμύρια, διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό, να δει να φορούν τα κομμάτια από την καινούρια της συλλογή.

Σύμφωνα με την ίδια τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και τα όσα είπε στην εκδήλωση παρουσίασης της νέας κολεξιόν αξεσουάρ, η αποστολή της σειράς είναι να «ντύσει» το άτομο που αγαπάει να ταιριάζει διαφορετικά υλικά και αντικείμενα σε μια μοναδική εμφάνιση.

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024