Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Λέει «όχι» στο μπότοξ και εξηγεί τον λόγο

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Λέει «όχι» στο μπότοξ και εξηγεί τον λόγο

Τη γνώμη της για το μπότοξ και γιατί η ίδια δεν πρόκειται να κάνει ποτέ, εξηγεί η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Οι συνεντεύξεις της τηλεοπτικής Κάρι Μπράντσο είναι κάτι παραπάνω από ενδιαφέρουσες και αυτή τη φορά, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, βρέθηκε καλεσμένη στην Telegraph προκειμένου να μιλήσει για την δική της προσωπική οπτική, σχετικά με θέματα που αφορούν την γήρανση, αλλά και την πατριαρχία.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε ότι «δεν καταλαβαίνει» την πολιτιστική έμφαση που δίνεται στη γήρανση και είπε πως έχει αποκλείσει το μπότοξ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα διπλά πρότυπα στο Χόλιγουντ και διερωτήθηκε γιατί οι άνδρες δεν ερωτώνται για τη γήρανση όσο οι γυναίκες.

«Είμαι ηθοποιός, πρέπει να κουνάω τα φρύδια μου».

Συγκεκριμένα μιλώντας στην Telegraph, είπε: «Είμαι τόσο μπερδεμένη από το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ανδρών της ηλικίας μου απλά δεν ερωτάται ποτέ για τη γήρανση. Όλοι μας ξυπνάμε, έχουμε ένα εκατομμύριο πράγματα να κάνουμε και πρέπει να συνεχίσουμε τις μέρες μας – απλά δεν καταλαβαίνω την έμφαση που δίνεται στο θέμα της γήρανσης».

Γιατί δεν θέλει να κάνει μπότοξ

Η πρωταγωνίστρια του «Sex And The City» είπε επίσης πως δεν σκοπεύει να κάνει ποτέ μπότοξ, σημειώνοντας πως θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την καριέρα της ως ηθοποιού. «Είμαι ηθοποιός – πρέπει να κουνάω τα φρύδια μου. Πρέπει να μοιράζομαι συναισθήματα και να επικοινωνώ με το πρόσωπό μου.»

Στο παρελθόν, η Σάρα είχε πει πως υπάρχουν τρία προϊόντα ομορφιάς στα οποία ορκίζεται: ένας ορός, μία κρέμα ματιών και ένα αντηλιακό από γνωστή εταιρεία.

Μιλώντας στο WWD, είχε πει: «Αυτό που λειτουργεί για μένα έχει λειτουργήσει για πολλές γυναίκες εδώ και δεκαετίες σε προσιτή τιμή. Η φροντίδα του δέρματος δεν είναι κάτι μόνο για τους σπάνιους, του τύπου “δεν μπορώ να το αγγίξω ή πρέπει να υποθηκεύσω το σπίτι μου για να το πληρώσω”… Δεν ξέρω ανθρώπους στον πραγματικό κόσμο που έχουν χρόνο γι’ αυτό.»

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024