Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Ο άστεγος και η πλούσια χήρα: Ιστορία αγάπης ή κάτι πιο σκοτεινό;

ΗΠΑ: Ο άστεγος και η πλούσια χήρα: Ιστορία αγάπης ή κάτι πιο σκοτεινό;

Η σχέση μιας πλούσιας χήρας με έναν άντρα νεότερό της. Το παρελθόν του, τα ναρκωτικά και η κληρονομιά.

Η Carolyn Holland ήταν μια πλούσια χήρα 80 ετών, που ζούσε στο ειδυλλιακό παραθαλάσσιο θέρετρο της Καλιφόρνια, Cayucos, όταν γνώρισε τον David Foute, έναν άντρα 23 χρόνια νεότερο της.

Έκανε διάφορες δουλειές για εκείνη και μέσα σε μερικές εβδομάδες έγιναν ζευγάρι δηλώνοντας τον έρωτα που είχαν μεταξύ τους.

Η Carolyn είπε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα ερωτευόταν τόσο βαθιά έναν άγνωστο ή ότι θα είχε μια ρομαντική, σεξουαλική σχέση στην ηλικία της: «Μου έδωσε κάτι ξεχωριστό, γιατί με νοιάζεται και με φροντίζει. Έχουμε πολλά κοινά. Λατρεύω την προσωπικότητά του και σιχαίνομαι όταν λείπει», είπε σύμφωνα με το BBC.

«Θα την φροντίζω όσο καλύτερα μπορώ μέχρι να μην είμαι ικανός να το κάνω. Όλοι ξέρουν πως η Carolyn είναι το κορίτσι μου και δεν παίζω μαζί της. Δεν βγαίνω έξω τα βράδια γιατί έχω κάποιον που με περιμένει. Θα παραμείνω δίπλα της μέχρι το τέλος», τόνισε εκείνος.

Οι αντιδράσεις από τις κόρες της

Ωστόσο, οι κόρες της έβλεπαν τα πράγματα με διαφορετικό μάτι.

Εκτιμούν πως ο David Foute θέλει να εξαπατήσει τη μαμά τους, να της πάρει χρήματα και να της «διαλύσει» την καρδιά.

«Η διαφορά ηλικίας με ενόχλησε. Ήταν κόκκινη σημαία», είπε η ανιψιά της Carolyn, Kim. «Ποιος θα συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο, αν δεν ήθελε να αποκομίσει κάτι;», ανέφερε. Ο David άλλωστε, ήταν γνωστός στην τοπική κοινότητα για το πόσο γόης ήταν με τις γυναίκες της περιοχής, ιδίως τις μεγαλύτερες σε ηλικία. Ο αστείος χαρακτήρας του, η παρουσία του στην εκκλησία και το γεγονός πως παίζει κιθάρα και φυσαρμόνικα τον έκαναν αγαπητό.

Ωστόσο, όταν πρωτοπήγε στο Cayucos ζούσε δύσκολα και έμενε στην προβλήτα της μικρής πόλης. Ήταν άστεγος προτού συνδεθεί με την Carolyn Holland. Η οικογένειά της άρχισε να ανησυχεί μαθαίνοντας για το παρελθόν του: Ήταν εθισμένος σε σκληρά ναρκωτικά, το οποίο οδήγησε στο να τα διακινεί κιόλας, ενώ αργότερα συνελήφθη για την κατασκευή εκρηκτικών μηχανισμών.

Η Susan και η Sally αισθάνονται ότι εκμεταλλεύτηκε τη μητέρα τους και ότι κανείς δεν τους βοήθησε. «Τα χέρια όλων ήταν δεμένα», λένε. «Δεν έβλεπαν αυτό που βλέπαμε εμείς»

Οι κόρες της Carolyn, η Susan και η Sally, τρομοκρατήθηκαν από την αλλαγή στην προσωπικότητα της μητέρας τους μετά τη γνωριμία της με τον David: «Ήταν πολύ παράξενο, λες κι έγινε πάλι έφηβη. Όλα τα γελάκια και τα νάζια», είπε η κόρη της Sally. Τόσο εκείνη όσο και το υπόλοιπο οικογενειακό περιβάλλον δεν πίστεψαν πως πρόκειται για αληθινή αγάπη. «Αλλά για την ανάγκη μιας ηλικιωμένης για συντροφιά κι έναν πονηρό ξένο έτοιμο να το εκμεταλλευτεί».

Η κληρονομιά

Έπειτα, υπάρχει και το ζήτημα της κληρονομιάς. Με τον πρώην σύζυγό της, τον Joe, που απεβίωσε, η Carolyn δημιούργησε μια σημαντική περιουσία αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων. «Θα έπρεπε να είμαστε εντάξει με το να δίνει τα χρήματα που δούλεψαν σκληρά για να αποκτήσουν σ’ έναν αποτυχημένο», ανέφεραν τα παιδιά της που εκνευρίστηκαν όταν η μητέρα τους έδωσε 40.000 δολάρια στον  David για να πάρει αυτοκίνητο.

Μάλιστα, οι κόρες της Carolyn προσπαθούσαν να αποδείξουν πως νοητικά δεν είναι στα καλά της προκειμένου να αναλάβουν τις δουλειές της. «Νομίζουν πως έχω Αλτσχάιμερ. Ξεχνάω πράγματα, αλλά αυτό οφείλεται στο άγχος. Μπορώ να λάβω τις δικές μου αποφάσεις», λέει. Κι όσο για τις κόρες της: «Εκείνες δεν έρχονταν καν να με δουν προτού γνωρίσω τον David», κάτι που εκείνες διαψεύδουν, πάντως.

Η Susan, η οποία ζει πέντε ώρες μακριά, δήλωσε ότι θα ήθελε να ήταν περισσότερο κοντά, αλλά τόσο η ίδια όσο και η Sally μεγάλωναν παιδιά και εργάζονταν με πλήρη απασχόληση. «Προσπαθήσαμε να τη συμπεριλάβουμε σε όλα«, είπε, προσθέτοντας ότι η μητέρα της ήταν απρόθυμη.

Νομίζουν πως με προστατεύουν από τον David, αλλά εκείνος είναι ό,τι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου», συνεχίζει η Carolyn. Ωστόσο, οι αμφιβολίες του περιβάλλοντός της δεν «διαλύθηκαν». Έγινε γνωστό πως ο άνδρας στο παρελθόν είχε χτυπήσει μια από τις συντρόφους του και φέρεται να είχε πουλήσει ένα μωρό από έναν γάμο που είχε κάνει. Τώρα, λέει πως έχει αλλάξει έχοντας έρθει πιο κοντά στο Θεό.

Ο David την έπεισε να πουλήσει ένα από τα ακίνητα στην κατοχή της. Μάλιστα, η ίδια του έταξε μερίδιο από τα περίπου 600.000 δολάρια που αναμενόταν να πάρει.

Οι κόρες της Carolyn ήταν έξαλλες, πιστεύοντας ότι εκμεταλλευόταν τη διανοητική αδυναμία της μητέρας τους.

Λίγο μετά την πώληση η Carolyn μπήκε στο νοσοκομείο με Covid-19. Δεν είχε εμβολιαστεί όπως ήθελε ο David, ο οποίος πίστευε σε θεωρίες συνωμοσίας.

Η Carolyn πέθανε λίγο καιρό μετά. Η Susan και η Sally εξακολουθούν να αισθάνονται ότι εκμεταλλεύτηκε τη μητέρα τους και ότι κανείς δεν τους βοήθησε. «Τα χέρια όλων ήταν δεμένα», λένε. «Δεν έβλεπαν αυτό που βλέπαμε εμείς»

Ο David είναι και πάλι άστεγος και μένει στο αυτοκίνητο που του αγόρασε η Carolyn. Για να ζήσει πουλάει κοσμήματα που φτιάχνει ο ίδιος.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024