Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας για την Πέρκα και την έδρα της

Μύλος στον ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας για την Πέρκα και την έδρα της

Μέλη της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας υπογραμμίζουν ότι δεν γνώριζαν για το κείμενο της τοπικής οργάνωσης που ζητούσε από την Πέτη Πέρκα να παραδώσει την έδρα της

Διαψεύδουν την ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας που ζητούσε την επιστροφή της έδρας της Πέτη Πέρκα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέλη του Οργάνου της τοπικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται η ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στη σελίδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Facebook του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας. Μεταξύ άλλων ασκούνταν σκληρή κριτική στην Πέτη Πέρκα για την επιλογή της να κρατήσει την έδρα και να μην την παραδώσει.

«Τέτοιες πρακτικές παραβιάζουν σαφώς την καταστατική λειτουργία των οργάνων του κόμματος»

Όπως τονίζουν τα μέλη της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, «με έκπληξη αντικρίσαμε το μεσημέρι της Παρασκευής 24-11-2023 φερόμενη Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, που δημοσιεύτηκε σε τοπικά και εθνικά ΜΜΕ».

Ακολούθως προσθέτουν ότι «δηλώνουμε ότι ουδέποτε το 21μελές όργανο, του οποίου είμαστε ενεργά μέλη, συνεδρίασε νομίμως με απαρτία για τη λήψη σχετικής απόφασης ενώ το κείμενο που δημοσιεύτηκε ουδέποτε ήρθε προηγουμένως σε γνώση, με οποιοδήποτε τρόπο, του συνόλου των 21 μελών της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας».

Τέλος, υποστηρίζουν πως «τέτοιες πρακτικές παραβιάζουν σαφώς την καταστατική λειτουργία των οργάνων του κόμματος, θίγοντας ανεπανόρθωτα την αξιοπιστία τους και κλονίζουν την ομοθυμία και την ενότητα των μελών της παράταξης».

Πέρκα: Δεν υπήρξε καμία απαρτία σε συνεδρίαση του οργάνου

Η Πέτη Πέρκα αναδημοσίευσε την ανακοίνωση μελών της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας τονίζοντας πως «πριν κάποιες μέρες είχε αναρτηθεί στα ΜΜΕ κείμενο-λίβελος που έφερε την υπογραφή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «σήμερα αναρτήθηκε νέα ανακοίνωση από μέλη του οργάνου, στην οποία καταδεικνύουν τα νέα ήθη και τρόπους λειτουργίας του νέου ΣΥΡΙΖΑ, αφού δηλώνουν ότι δεν υπήρξε καμία απαρτία σε συνεδρίαση του οργάνου, ότι ουδέποτε έλαβαν γνώση ή συναίνεσαν στην έκδοση του προηγούμενου κειμένου».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024