Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σε Πέρκα: Τέρμα στην παραδοξολογία, γύρνα την έδρα

ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας σε Πέρκα: Τέρμα στην παραδοξολογία, γύρνα την έδρα

«Η βουλευτής Πέτη Πέρκα έχει μόνο μία επιλογή: να παραδώσει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ όπου και ανήκει», σημειώνει η νομαρχιακή οργάνωση της Φλώρινας

Φουλ επίθεση στην ανεξάρτητη -πλέον- βουλευτή Πέτη Πέρκα από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φλώρινας με σκοπό την επιστροφή της έδρας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι η Πέτη Πέρκα ήταν η πρώτη βουλευτής, μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας -μάλιστα- στο In πως «έχω νωπή εντολή να υπηρετήσω την περιοχή μου με το πρόγραμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς. Αυτός που έχει μετακινηθεί από αυτή τη γραμμή είναι ο νέος πρόεδρος και ο νέος ΣΥΡΙΖΑ».

«Η βουλευτής κ. Πέρκα έχει μόνο μία επιλογή: να παραδώσει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ όπου και ανήκει»

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας, «είθισται στα κόμματα και δει της αριστεράς η εκλογή νέου προέδρου να αποτελεί αφετηρία θετικών εξελίξεων, ιδίως όταν αυτή είναι αποτέλεσμα ανοιχτής δημοκρατικής και μαζικής διαδικασίας αποδεκτή από όλους».

«Δυστυχώς όμως», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία το γεγονός αυτό αποτέλεσε την θρυαλλίδα αρνητικών εξελίξεων, όπως αμφισβήτηση του νέου προέδρου, πολεμική δημιουργία τοξικού κλίματος, αχαρακτήριστες και προσβλητικές εκφράσεις, προαναγγελία νέου κόμματος κλπ, με αποκορύφωση την αποχώρηση μέρους του κόμματος, μεταξύ των οποίων και βουλευτών, εκ των οποίων είναι και η βουλευτής Φλώρινας».

Η Πέτη Πέρκα

«Η έδρα αυτή δεν ανήκει σε πρόσωπο, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον οποίο τίμησε ο λαός της Φλώρινας»

Ακολούθως επισημαίνεται πως «η επιλογή αυτή (με επιθυμία και βούλησή της) στερεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Φλώρινας την επιλογή πού έκανε ο λαός στις εκλογές να εκπροσωπηθεί από βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Για να αποκατασταθεί η νόθευση της πρόσφατης λαϊκής ετυμηγορίας και ο τερματισμός της πολιτικής παραδοξολογίας, η βουλευτής κ. Πέρκα έχει μόνο μία επιλογή: να παραδώσει την έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπου και ανήκει. Αυτό επιβάλει η πολιτική ηθική και δεοντολογία, αλλά και ο σεβασμός στον λαό της Φλώρινας και ιδιαίτερα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φλώρινας καλεί την Πέτη Πέρκα να παραδώσει την έδρα της. «Καλούμε την κ. Πέρκα να τιμήσει την υπογραφή που έβαλε στον κώδικα δεοντολογίας των υποψηφίων βουλευτών και να παραδώσει την βουλευτική έδρα στο κόμμα το οποίο την εξέλεξε. Η έδρα αυτή δεν ανήκει σε πρόσωπο, αλλά στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον οποίο τίμησε ο λαός της Φλώρινας με πολύ μεγάλο ποσοστό. Όλα τα άλλα που ακούγονται, αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίες και ανήκουν στην σφαίρα της παραδοξολογίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024