Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα έξοδος Πλεύρη - Σιακαβάρα: Τρυφερά φιλιά μπροστά στον φακό

Νέα έξοδος Πλεύρη – Σιακαβάρα: Τρυφερά φιλιά μπροστά στον φακό

Το ζευγάρι πραγματοποίησε μια ακόμα κοινή βραδινή έξοδο.

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως σύντομα θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού.

Στη νέα τους δημόσια εμφάνιση, ο 83χρονος δικηγόρος και η σύντροφός του έδωσαν το «παρών» σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και σε φιλανθρωπικό γκαλά, όπου και δεν δίστασαν να ανταλλάξουν παθιασμένα φιλιά μπροστά στο φωτογραφικό φακό.

Ντυμένη στα μπλε, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» συνόδευσε τον Κωνσταντίνο Πλεύρη στην εκδήλωση και πόζαρε χαμογελαστή, καθισμένη στο τραπέζι δίπλα του. Μάλιστα, δεν δίστασε να του δώσει και ένα φιλί, την ώρα που τους φωτογράφιζαν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πότε θα γίνει ο γάμος

Πρόσφατα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης επιβεβαίωσε ότι παντρεύεται με την Τζόρτζια Σιακαβάρα και όπως είπε, έχει κάνει πρόταση γάμου στη 49χρονη σύντροφό του, εδώ και καιρό.

«Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό» δήλωσε συγκεκριμένα, στην εφημερίδα On Time.

Σε πρόσφατη αναφορά του και πάλι στην πρώην παίκτρια του «My Style Rocks», ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, είχε δηλώσει «ερωτευμένος», τονίζοντας μάλιστα στους ρεπόρτερ «δεν το βλέπετε; Έγινα πάλι 25 ετών».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024