Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Κάιλι Τζένερ περιγράφει την πρωινή της ρουτίνα - Ο ρόλος των παιδιών της στη «παράδοση» του καφέ

Η Κάιλι Τζένερ περιγράφει την πρωινή της ρουτίνα – Ο ρόλος των παιδιών της στη «παράδοση» του καφέ

Η Κάιλι Τζένερ, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών λέει ότι η κόρη Stormi και ο γιος Aire της πηγαίνουν καφέ στο κρεβάτι.

Η Κάιλι Τζένερ έδειξε στους θαυμαστές της τα πρωινά της must-haves.

Η Τζένιφερ Λόρενς πήρε συνέντευξη από την ιδρύτρια της Kylie Cosmetics για την επίτευξη ισορροπίας μεταξύ μητρότητας και διασημότητας για το χειμερινό τεύχος του περιοδικού Interview.

Στο άρθρο, η 26χρονη σταρ των Kardashians καλούνταν να ξεναγήσει την απόφοιτο των Hunger Games σε ένα κανονικό πρωινό κατά την «πρώτη ώρα» της ημέρας της.

«Τα παιδιά μου λατρεύουν τις τηγανίτες», εξήγησε. «Οι πατάτες της μαμάς, όπως τις αποκαλούν»

Photo: Kylie Jenner | Instagram

«Καφέ αμέσως», είπε η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έχει μαζί με τον Travis Scott την Stormi, 5 ετών, και τον Aire, 21 μηνών. Η Λόρενς ζήτησε περαιτέρω πληροφορίες: «Πώς πίνεις τον καφέ σου; Κατεβαίνεις κάτω και τον παίρνεις; Σου τον φέρνει κάποιος;»

Η Τζένερ διευκρινίζει ότι παίρνει καφέ από το Kings Road Café και στην ερώτηση για το αν πηγαίνει με τα πόδια στο καφέ του Λος Άντζελες η Τζένερ απάντησε αμέσως «φυσικά και όχι». Αντιθέτως, το ρόφημα με γάλα αμυγδάλου και βανίλια την περιμένει στην κουζίνα της ή αν έχει ξενυχτήσει, ο καφές της βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι της.

«Ω, να είναι ευλογημένο αυτό το άτομο», απάντησε η Λόρενς. «Συνήθως τον φέρνει ένα από τα παιδιά μου», διευκρίνισε η Τζένερ.

«Οι πατάτες της μαμάς»

Μετά τον καφέ της, η δημιουργός της σειράς ρούχων Khy ανέφερε ότι είτε πηγαίνει τη Stormi στο σχολείο, είτε πηγαίνει στη δουλειά, είτε φτιάχνει τηγανίτες.

«Τα παιδιά μου λατρεύουν τις τηγανίτες», εξήγησε. «Οι πατάτες της μαμάς, όπως τις αποκαλούν».

Την περασμένη εβδομάδα, η Τζένερ συμπεριέλαβε στο φορτωμένο πρόγραμμά της και τη διακόσμηση για τις γιορτές. Εν μέσω της απόλαυσης του δείπνου της Ημέρας των Ευχαριστιών την Πέμπτη, η Τζένερ αποκάλυψε μια προεπισκόπηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου της σε ένα σύντομο βίντεο στο Instagram Story της.

Το βίντεο άρχισε με ένα κοντινό πλάνο από στα κλασικά λευκά φώτα του δέντρου και τα πολύχρωμα στολίδια σε σχήμα χιονάνθρωπου, έλκηθρων και Άγιου Βασίλη. Στη συνέχεια, έκανε πανοραμική εναλλαγή για να δείξει το πανύψηλο ύψος του δέντρου της.

Παρόλο που αυτό το δέντρο δεν φαίνεται να είναι τόσο μεγάλο όσο το περσινό, οι θαυμαστές μπορούν να αναγνωρίσουν τα παρόμοια στολίδια και φώτα.

*Πηγή: People

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024