Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αδυνάτισε για το “Babygirl”»

«Αδυνάτισε για το “Babygirl”»

Η Νικόλ Κίντμαν έχει χάσει πάνω από 20 κιλά για να παίξει και να ξεγελάσει τον Αντόνιο Μπαντέρας σε ένα νέο ερωτικό θρίλερ

Τα γυρίσματα του Babygirl θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο στη Νέα Υόρκη. Όπως αναφέρουν στο Χόλιγουντ, αυτό το θρίλερ στοχεύει να «εξετάσει τη δυναμική της εξουσίας και τη σεξουαλικότητα στο χώρο εργασίας».

Ισχύει ότι σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η σεξουαλικότητα, όπως και το καλό κρασί, βελτιώνεται με τα χρόνια; Το περιοδικό People μόλις απένειμε τον τίτλο του πιο σέξι άνδρα στον πλανήτη στον 57χρονο σήμερα Πάτρικ Ντέμπσεϊ.

Και για το επόμενο ερωτικό της θρίλερ, η Ολλανδή σκηνοθέτις Halina Reijn δεν επέλεξε εφήβους, αλλά δύο αστέρια στην ακμή της ζωής τους: τη Νικόλ Κίντμαν, 56 ετών και τον Αντόνιο Μπαντέρας, 63 ετών σήμερα.

Η πλοκή

Στο «Babygirl», η πενήνταχρονη Αυστραλή θα υποδυθεί τη Διευθύνουσα Σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας που είναι αποφασισμένη να δώσει άλλη τροπή στην την προσωπική της ζωή απατώντας τον σύζυγό της (Antonio Banderas) με έναν πολύ νεότερο και ελκυστικό ασκούμενο (Harris Dickinson). Σύμφωνα με τη σκηνοθέτη, αυτό θα «εξετάσει τη δυναμική της εξουσίας και τη σεξουαλικότητα στο χώρο εργασίας».

Θα εκτεθεί επίσης η Sophie Wilde, ως βοηθός που παρακολουθεί όλους τους ελιγμούς του αφεντικού της, και ο Jean Reno, ως αντίπαλος βιομήχανος. Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο στη Νέα Υόρκη, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

Διοχετεύοντας το πνεύμα του #MeToo, το «Babygirl» υπόσχεται να είναι μια συναρπαστική εξερεύνηση των απαγορευμένων επιθυμιών και των επιπτώσεων που ακολουθούν. Λένε ότι για τις ανάγκες της ταινίας η Κίντμαν έχασε κιλά. Αυτή ήταν η πρώτη δικαιολογία αφού η πρόσφατη απώλεια βάρους της προκαλεί φόβο στους φίλους και την οικογένεια της.

Η πρόσφατη ταλαιπωρημένη εμφάνιση της Nicole Kidman φέρεται να άφησε τους φίλους και την οικογένειά της να ανησυχούν για την υγεία της. Η 56χρονη ηθοποιός, η οποία έχει χάσει πάνω από 20 κιλά τους τελευταίους μήνες, εθεάθη στα βραβεία CMA τον περασμένο μήνα να δείχνει αδύναμη και αδύνατη.

Η Νικολ Κίντμαν έχασε κιλά για την ταινία Babygirl

Η 56χρονη ηθοποιός, έχασε πάνω από 20 κιλά τους τελευταίους μήνες

«Είναι τόσο αδύνατη τα κόκκαλά της προεξέχουν»

Οι μυημένοι δήλωσαν στο RadarOnline.com ότι η απώλεια βάρους της Kidman έχει γίνει τόσο ακραία που τα οστά της προεξέχουν από το σώμα της. «Είναι τόσο αδύνατη τα κόκκαλά της προεξέχουν – και τα άκρα της μοιάζουν σαν να μπορούν να σπάσουν με ένα δυνατό αεράκι!» είπε ένας προβληματισμένος φίλος της.

«Έχει χάσει τόσο πολύ βάρος που φαίνεται ότι πρέπει να νοσηλευτεί», είπε ένας άλλος από το στενό της περιβάλλον.  Κάποιοι άλλοι, δίχως να το διαψεύδει η ίδια, υποστηρίζουν ότι η απώλεια βάρους της υποκινείται από την επιθυμία της να ανταγωνιστεί νεότερες ηθοποιούς, όπως η Τζένιφερ Λόρενς και η Μάργκοτ Ρόμπι.

Η προειδοποίηση του συζύγου

«Η Νικόλ είναι τρομοκρατημένη ότι έχει περάσει η μπογιά της», είπε ένας φαν. «Αλλά είναι πεπεισμένη ότι το να χάσει περισσότερο βάρος θα κάνει τον εαυτό της να φαίνεται καλύτερος!» Ο σύζυγος της Kidman, Keith Urban, φέρεται να ανησυχεί για την υγεία της και την προέτρεψε να φροντίσει καλύτερα τον εαυτό της.

«Την βλέπει να χάνεται και την έχει προειδοποιήσει ότι πρέπει να φροντίζει καλύτερα τον εαυτό της – αλλά όλα φαίνεται να πέφτουν στο κενό! Η δεν βλέπει κανέναν κίνδυνο», πρόσθεσαν από το περιβάλλον της.

Οι καλοί της φίλοι δήλωσαν στα αμερικάνικα ΜΜΕ ότι έχασε τα κιλά για τις ανάγκες του babygirl.

Δεν έπεισαν κανέναν…

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024