Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νικόλ Κίντμαν: Ακόμη η μητέρα της έχει λόγο στο ντύσιμό της – Περνάει έγκριση

Νικόλ Κίντμαν: Ακόμη η μητέρα της έχει λόγο στο ντύσιμό της – Περνάει έγκριση

Είναι γνωστή για την τόλμη της με τη μόδα και πόσο διασκεδάζει μ' αυτή

Πότε πριγκίπισσα, πότε μάγισσα, πότε Γκρέις Κέλι, πότε Βιρτζίνια Γουλφ, πότε απολύτως εφηβική φιγούρα, η Νικόλ Κίντμαν μεταμορφώνεται με τα ρούχα και τους ρόλους που επιλέγει.

Παίζει με τη μόδα, απολαμβάνει την ενασχόληση μαζί της και μας έχει συνηθίσει σε πολύ λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των επίσημων μεγάλων διοργανώσεων κι εκδηλώσεων.

Από γκαλά στο Λος Άντζελες, το 2022

Fashion Icon με τη… βούλα της μαμάς

Δεν ήταν πάντα έτσι στα μάτια στου κοινού, αλλά μέσα στα χρόνια έγινε ένα ξεχωριστό Fashion Icon, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την υψηλή ραπτική.

Όμως η μητέρα της αποδεικνύεται πιο… ελληνίδα μάνα απ’ όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε, καθώς έχει λόγο στο τι φοράει η κόρη της.

Να έχεις κερδίσει Όσκαρ, να έχεις συμπληρώσει τα 56 σου χρόνια, να πρωταγωνιστείς στις μεγαλύτερες χολιγουντιανές παραγωγές κι όμως παρόλα αυτά, η μητέρα σου ακόμη να σε θέτει κάτω από το εξεταστικό της βλέμμα και να δίνει την έγκριση ή μη, της εμφάνισής σου… Κι όμως η Νικόλ Κίντμαν το παραδέχεται.

Η διάσημη σταρ λέει ότι ήταν ανέκαθεν μια «fashionista»

Με τον σύζυγό της στο κόκκινο χαλί των Καννών

Κατά μάνα… και γιαγιά

Η διάσημη σταρ λέει ότι ήταν ανέκαθεν μια «fashionista». Σ’ αυτό έχει συντελέσει η επίδραση όχι μόνο της μαμάς της, αλλά και της γιαγιάς της… Η μητέρα της , Τζανέλ, είναι 83 ετών κι ακόμη η επιρροή της είναι ενεργή. Με ποιον τρόπο όμως;

Η Νικόλ Κίντμαν, σε συνέντευξή της στο «PEOPLE», ανέφερε: «Αγαπώ τη μόδα. Πάντοτε αγαπούσα τη μόδα. Μεγάλωσα ως μικρό κοριτσάκι με μια γιαγιά που λάτρευε τη μόδα και ήξερε να ράβει, το ίδιο και η μητέρα μου. Τους άρεσαν τα όμορφα ρούχα. Μπορούσαν να φτιάχνουν μόνες τους υπέροχα ρούχα. Τις παρακολουθούσα να ράβουν, να κεντούν, να πλέκουν, να ασχολούνται με το κροσέ. Και νομίζω ότι όταν μεγαλώνεις, βλέποντας τους ανθρώπους μέσα στο νοικοκυριό σου να κάνουν όλα αυτά, τότε τα λατρεύεις κι εσύ».

Η σχέση της με τη μόδα

Η αίσθησή της λοιπόν για το ντύσιμο, τη μόδα, την εμφάνιση γενικότερα έχει διαμορφωθεί μέσα στο χρόνο απ’ αυτές τις επιρροές και όπως παραδέχτηκε: «Και η μητέρα μου ακόμη εμπλέκεται τόσο πολύ με το τι φοράω».

Η Νικόλ Κίντμαν εμφανίστηκε στα βραβεία CMA με απολύτως ταιριαστό στυλ με τον άντρα της Κιθ Ούρμπαν.

Πάντως, είναι γνωστή για την τόλμη της με τη μόδα, πόσο την αντιμετωπίζει από την πλευρά της διασκέδασης, μάλιστα η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της, «Κάνω τις πιο τυχαίες, τρελές επιλογές, τις οποίες αποκαλώ εφηβικές, καθώς δεν σκέφτομαι ποτέ τις συνέπειες».

«Και η μητέρα μου ακόμη εμπλέκεται τόσο πολύ με το τι φοράω»

Όπως αποκαλύπτει για τον τρόπο που διαλέγει κάποιες φορές τα ρούχα της, «Μέρος του εγκεφάλου μου απλώς δεν σκέφτεται έτσι. Απλώς λέω, «Ω, θα φορέσω αυτό, μου θυμίζει τη σχολική μου στολή» ή «Ω, θεέ μου, το αγαπώ αυτό». Και προσπαθώ να μείνω σ’ αυτόν τον τρόπο σκέψης, αλλιώς θα φοβάμαι ή θα ανησυχώ».

Για τα αντικείμενα μόδας που έχει κληρονομήσει από τη γιαγιά της, λέει ότι τα βρίσκει πολύ ιδιαίτερα, και συγκεκριμένα το γεγονός ότι έχουν περάσει από τη μια γενιά στην άλλη τη συγκινεί, αφού και η γιαγιά της έχει μεν φύγει από τη ζωή, αλλά συνεχίζει να την «έχει» μαζί της μέσα από κομμάτια δικά της που επιλέγει να φορέσει.

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024