Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – Ατρόμητος 3-3: Ματσάρα με έξι γκολ, αλλά χωρίς νικητή

Λαμία – Ατρόμητος 3-3: Ματσάρα με έξι γκολ, αλλά χωρίς νικητή

Σε ένα παιχνίδι με έξι γκολ, ανατροπές και φινάλε – θρίλερ, Λαμία και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 3-3 για την 12η αγωνιστική της Super League.

Ισόπαλη έληξε η ματσάρα στο «Αθανάσιος Διάκος» ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο (3-3) για την 12η αγωνιστική της Super League.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν τον χορό των γκολ μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ασεβέδο έπειτα από απομάκρυνση του Τζανετόπουλου. Στο 8′ διπλασίασαν το προβάδισμά τους με κεφαλιά του Γκονζάλεζ. Ωστόσο οι γηπεδούχοι έμειναν ψύχραιμοι πέτυχαν την ανατροπή.

Χορταστική ισοπαλία στο «Αθανάσιος Διάκος», με πολλά γκολ και ωραίο θέαμα.

Αρχικά ο Καρλίτος επιχείρησε το σουτ το οποίο που απέκρουσε ο Τσιντώτας με τον Μαρτίνεθ να παίρνει το ριμπάουντ και να μειώνει σε 1-2. Στο 19′ ο Τσακμάκης ανατράπηκε παράνομα μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Τσανδάρη με τον Βαλένσια να παίρνει την εκτέλεση αλλά να αστοχεί.

Πάλι ο Καρλίτος με κούρσα από τα αριστερά έκανε τη σέντρα βρίσκοντας τον Τσιλούλη του οποίο το σουτ κατέληξε στα σώματα με την μπάλα να φτάνει στον Σλίβκα για το 2-2. Την ανατροπή έκανε στο 55′ ο Σίντκλεϊ ο οποίος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι μετά από συρτή σέντρα του Σιμόν

Οι Περιστεριώτες απάντησαν σχεδόν άμεσα με τον Παπαδόπουλο να «γκρεμίζει» τον Βέργο εντός της περιοχής και ύστερα από παρέμβαση του VAR ο κ. Βεργέτης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Έλληνας επιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και έφερε ξανά στα ίσα.

Μέχρι το τέλος υπήρξε αρκετή ένταση αλλά το αποτέλεσμα παρέμεινε στο 3-3 με τη Λαμία να παραμένει στην έκτη θέση με 16 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 10η θέση με 11 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κόσελεφ, Φερέιρα Σίντκλεϊ, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (71΄ Τόσιτς), Σλίβκα (85΄ Ακούνια), Καρλίτος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Ντε Μποκ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Γκονζάλες (83΄ Ερλινγκμαρκ), Κούντε, Καμαρά (90΄+5 Κουέν), Βέργος (67΄ Αντζιέλσκι), Φριντγιόνσον (46΄ Ρομπάιγ), Βαλέντσια.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024