Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει δικό του τον Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από ένα πολύ έντονο καλοκαίρι που έζησε στη Ρόδο, πριν από μερικούς μήνες.
Συγκεκριμένα, ο Σέρβος αθλητής πέρασε χρόνο με την σύντροφό του, Τιάνα Σουμάκοβιτς, στην Ρόδο, σε μια χρονική περίοδο πολύ δύσκολη τόσο για το νησί, όσο και για τον ίδιο.
Η φωτιά στη Ρόδο και ο Πετρούσεφ
Οι φωτιές στη Ρόδο το περασμένο καλοκαίρι τον έβαλαν σε μια μεγάλη περιπέτεια και τον ανάγκασαν να φύγει από το νησί και να επιστρέψει στη Σερβία. Όσο βρέθηκε στο νησί, είδε την φωτιά να φτάνει σε απόσταση αναπνοής από το σημείο που βρισκόταν με την σύντροφό του.
Χρειάστηκε να περπατήσουν μεγάλη απόσταση, με την Τατιάνα να αναφέρει πάνω από 10 χιλιόμετρα, ώστε να βρεθούν κοντά στη θάλασσα και να είναι ασφαλείς.
Δείτε εικόνες που ανέβασε εκείνες τις μέρες η σύντροφός του:
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο σε ομιλία του στο Miami Dade College, και αναφερόμενος στην επαγγελματική του πορεία αποκάλυψε ότι αρχικά τόσο η UEFA όσο και η Παγκόσμια Ομοσπονδία είχαν απορρίψει τις αιτήσεις του για δουλειά.
O Λούκα Μόντριτς στάθηκε άτυχος στο κυριακάτικο (26/4) ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους, καθώς τραυματίστηκε και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.
Χιλιάδες οπαδοί του ΟΦΗ γέμισαν τους δρόμους του Ηρακλείου τη Δευτέρα (27/4) για να αποθεώσουν τον Χρήστο Κόντη και τους παίκτες στην παρέλαση με ανοιχτό πούλμαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου.