Άνοιξε ο δρόμος για Πετρούσεφ και Ολυμπιακό: Οι προχωρημένες επαφές και οι κρίσιμες 48 ώρες
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μένει ελεύθερος από τους Κινγκς άμεσα, ο δρόμος για τον Ολυμπιακό ανοίγει, όμως υπάρχουν μερικά ανοιχτά ζητήματα
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ δεν αγωνίστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι των Σακραμέντο Κινγκς και είναι μια ανάσα από την αποδέσμευση του, με τον έγκυρο δημοσιογράφο του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να αναφέρει πως μένει ελεύθερος άμεσα.
Ο Σέρβος ψηλός θα αποχωρήσει από το Σακραμέντο και θα ανοίξει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Πετρούσεφ είναι ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση των Πειραιωτών στις θέσεις «4» και «5». Οι δύο πλευρές έχουν κάποιες διερευνητικές επαφές εδώ και αρκετές μέρες, ο Ολυμπιακός περίμενε τις εξελίξεις με το συμβόλαιο του στους Κινγκς προκειμένου να τον κάνει δικό του.
Κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ
Ο Ολυμπιακός ήταν και πριν μείνει ελεύθερος ο παίκτης, το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει, πόσω μάλλον τώρα, με τον Βοϊναρόφσκι να αναφέρει ότι θα επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά να μην αναφέρει την επόμενη ομάδα του.
Οι 48 ώρες που κρίνουν πολλά
Αξίζει να σημειωθεί πως επίσημα δεν έχει μείνει ακόμη ελεύθερος, όμως εφόσον γίνει αυτό, οι ομάδες του ΝΒΑ θα έχουν 48 ώρες για να αποκτήσουν τον Πετρούσεφ με το συμβόλαιο που είχε στους Κινγκς μέχρι πρότινος.
Αν δεν γίνει αυτό, τότε ο Ολυμπιακός και ο παίκτης είναι σε προχωρημένες επαφές, η λογική λέει ότι η μεταγραφή θα κλείσει και επίσημα στο επόμενο διάστημα και ο Πετρούσεφ θα ανακοινωθεί από τους ερυθρόλευκους, που μέσα σε λίγες μέρες θα πάρουν και δεύτερο παίκτη μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Ναζ Μήτρου Λονγκ.
- Στη Ρόδο το Super Cup – Αυτές οι ομάδες θα συμμετάσχουν
- Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζαλγκίρις Κάουνας
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο
- Σοκ στον Παναθηναϊκό: Ρήξη χιαστού ο Ίνγκασον – Εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Καλάμπρια
- Οι όμιλοι του FIBA Europe Cup και οι αντίπαλοι των τεσσάρων ελληνικών ομάδων
- Λιονέλ Σκαλόνι: Ο «κλαψιάρης» που υπογράφει τη… χρυσή εποχή του Μέσι και της Αργεντινής (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442