Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνοιξε ο δρόμος για Πετρούσεφ και Ολυμπιακό: Οι προχωρημένες επαφές και οι κρίσιμες 48 ώρες

Άνοιξε ο δρόμος για Πετρούσεφ και Ολυμπιακό: Οι προχωρημένες επαφές και οι κρίσιμες 48 ώρες

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μένει ελεύθερος από τους Κινγκς άμεσα, ο δρόμος για τον Ολυμπιακό ανοίγει, όμως υπάρχουν μερικά ανοιχτά ζητήματα

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ δεν αγωνίστηκε σε ακόμη ένα παιχνίδι των Σακραμέντο Κινγκς και είναι μια ανάσα από την αποδέσμευση του, με τον έγκυρο δημοσιογράφο του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφσκι να αναφέρει πως μένει ελεύθερος άμεσα.

Ο Σέρβος ψηλός θα αποχωρήσει από το Σακραμέντο και θα ανοίξει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Πετρούσεφ είναι ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση των Πειραιωτών στις θέσεις «4» και «5». Οι δύο πλευρές έχουν κάποιες διερευνητικές επαφές εδώ και αρκετές μέρες, ο Ολυμπιακός περίμενε τις εξελίξεις με το συμβόλαιο του στους Κινγκς προκειμένου να τον κάνει δικό του.

Κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό ο Πετρούσεφ

Ο Ολυμπιακός ήταν και πριν μείνει ελεύθερος ο παίκτης, το μεγάλο φαβορί για να τον αποκτήσει, πόσω μάλλον τώρα, με τον Βοϊναρόφσκι να αναφέρει ότι θα επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά να μην αναφέρει την επόμενη ομάδα του.

Οι 48 ώρες που κρίνουν πολλά

Αξίζει να σημειωθεί πως επίσημα δεν έχει μείνει ακόμη ελεύθερος, όμως εφόσον γίνει αυτό, οι ομάδες του ΝΒΑ θα έχουν 48 ώρες για να αποκτήσουν τον Πετρούσεφ με το συμβόλαιο που είχε στους Κινγκς μέχρι πρότινος.

Αν δεν γίνει αυτό, τότε ο Ολυμπιακός και ο παίκτης είναι σε προχωρημένες επαφές, η λογική λέει ότι η μεταγραφή θα κλείσει και επίσημα στο επόμενο διάστημα και ο Πετρούσεφ θα ανακοινωθεί από τους ερυθρόλευκους, που μέσα σε λίγες μέρες θα πάρουν και δεύτερο παίκτη μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του Ναζ Μήτρου Λονγκ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024