Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με προβλήματα ο Παναιτωλικός - Αυτή είναι η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό

Με προβλήματα ο Παναιτωλικός – Αυτή είναι η αποστολή κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (25/11, 17:30), από την οποία απουσιάζουν δύο παίκτες.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης (25/11, 17:30) για τη 12η αγωνιστική της Super League, σε μια δύσκολη αναμέτρηση για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή των Αγρινιωτών για το ματς κόντρα στους Ερυθρόλευκους από την οποία θα απουσιάσουν οι μακροχρόνια τραυματίες Καρέλης και Μπακάκης, ο Σενγκέλια, ο οποίος τραυματίστηκε με την εθνική Γεωργίας αλλά και ο Μαλής που ένιωσε ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση.

Ποιοι παίκτες είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Επίσης, εκτός έμεινε και ο Γκράτερολ ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την εθνική Βενεζουέλας και επέστρεψε μόλις χθες. Αντιθέτως, επιστρέφει ο Χουάνπι, αφού εξέτισε την ποινή του.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε, Μπουζούκης, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Στεργιάκης, Πέρες, Μαυρίας, Πέδρο, Στάγιτς, Λιάβας, Μπαλντασάρα.

Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ για την ομάδα του Παναιτωλικού: 

 «Πρέπει να συνεχίσουμε να προοδεύουμε, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να διορθώνουμε λάθη. Πρέπει να συνεχίσουμε να τελειοποιούμε την ταυτότητα μας. Αυτό θέλουμε να βλέπουμε σε κάθε παιχνίδι. Να διορθώνουμε πράγματα και να προχωράμε. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Θα αντιμετωπίσουμε τον Παναιτωλικό που είναι μια ομάδα που συνεχώς βελτιώνεται στα τελευταία παιχνίδια. Πιθανότατα θα προσπαθήσουν να μας δυσκολέψουν με μια κλειστή άμυνα και εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί, να έχουμε ακρίβεια στις μεταβιβάσεις μας και πρέπει όλα αυτά να τα κάνουμε σε ένα άδειο γήπεδο, χωρίς τον κόσμο μας που θα μας λείψει πάρα πολύ».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024