Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: Πολύ σικ εμφάνιση σε φιλανθρωπική δράση ενόψει Χριστουγέννων

Κέιτ Μίντλετον: Πολύ σικ εμφάνιση σε φιλανθρωπική δράση ενόψει Χριστουγέννων

Τον μήνα των εορτών, οι οικογένειες θα επισκεφθούν την περίφημη «baby bank» και θα επιλέξουν παιχνίδια και άλλα αντικείμενα πρώτης ανάγκης για τα παιδιά τους

Έκανε μια πολύ ισορροπημένη, κομψή και ταιριαστή εμφάνιση η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023.

Ακολουθώντας το πρόγραμμά της στο πλαίσιο των καθηκόντων του Στέμματος, έκανε μια επίσκεψη «καρδιάς» στο «Sebby’s Corner» μια κοινωνική «τράπεζα» που έχει στόχο να βοηθάει οικογένειες με μικρά παιδιά και μωρά, προκειμένου να τα βγάλουν πέρα αξιοπρεπώς στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Η Κέιτ ήταν πολύ φυσική, καταδεκτική και επικοινωνιακή

Η φιλανθρωπική δράση της κοινωνικής τράπεζας

Οι περιοχές που καλύπτει, είναι το Μπαρνέτ, το Χερτφορντσάιρ και το Λονδίνο. Η Κέιτ, λοιπόν, βρέθηκε μαζί τους, βοηθώντας την ομάδα που φέρνει σε πέρας την εν λόγω πρωτοβουλία να τακτοποιήσει τα πράγματα στα ράφια και να είναι έτοιμη για το έργο της που θα λάβει χώρα μέσα στον Δεκέμβριο.

Τον μήνα των εορτών, οι οικογένειες θα επισκεφθούν την περίφημη «baby bank» και θα επιλέξουν παιχνίδια και άλλα αντικείμενα πρώτης ανάγκης για τα παιδιά τους, όπως ρούχα, πάνες και εξοπλισμό για το μεγάλωμα μωρών.

Ήταν η επιτομή της αισθητικής, μα, κυρίως είχε σημασία που βρέθηκε εκεί για να προωθήσει τον σοβαρό σκοπό της πρωτοβουλίας

Συντάσσεται με τον φιλανθρωπικό σκοπό

Εθελοντική εργασία και η πολύ σικ παρουσία της Κέιτ

Ήδη έχουν ενθαρρυνθεί οι πολίτες να προσφέρουν τις δωρεές τους σε χρήματα, προϊόντα ή και διάθεση εθελοντικού χρόνου, προκειμένου να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά τον ερχόμενο μήνα η κοινωνική «τράπεζα» και να επιτελέσει άριστα τον σκοπό της.

Η πριγκίπισσα Κέιτ, λοιπόν, εμφανίστηκε πολύ σικ και κομψή για την περίσταση, φορώντας μαύρο ζιβάγκο, καφέ μακριά κλος φούστα με εξαιρετική λεπτομέρεια τη ζώνη που επέλεξε και καστόρινες μαύρες μπότες. Ήταν η επιτομή της αισθητικής, μα, κυρίως είχε σημασία που βρέθηκε εκεί για να προωθήσει τον σοβαρό σκοπό της πρωτοβουλίας.

Όπως δήλωσε η ίδια, «Η δουλειά που γίνεται εδώ είναι τόσο απαραίτητη, αποτελεί σανίδα σωτηρίας με τόσους πολλούς τρόπους, αλλά είστε κρυμμένοι εδώ. Πρέπει να γίνει κανονικό και να αποκτήσει ορατότητα».

Οι έξι κανόνες ομορφιάς που δεν «σπάει» ποτέ

Δεσμεύεται από το πρωτόκολλο του Παλατιού η Κέιτ και δεν παραβαίνει έξι κανόνες ομορφιάς και περιποίησης, προκειμένου να παραμείνει κομψή και classy από την κορυφή μέχρι τα νύχια:

-Δεν φοράει ποτέ λαμπερά κραγιόν.

-Είναι πάντοτε πολύ διακριτική η βάση του μέικ-απ της.

-Δεν κάνει ποτέ έντονο και βαρύ σε χρώμα «contouring», σμιλεύει με απλό τρόπο το πρόσωπό της πολύ απαλά με ρουζ.

-Ποτέ δεν βαραίνει το βάψιμο των ματιών της.

-Τα μαλλιά της είναι πάντοτε καλοχτενισμένα, τακτοποιημένα.

-Το βάψιμό της δεν χαλάει ποτέ, όσες ώρες κι αν περάσουν, είναι πάντοτε άψογο.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024