Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέιτ Μίντλετον: «Φλογερή» εμφάνιση σε συνάντηση με το προεδρικό ζεύγος της Ν. Κορέας

Κέιτ Μίντλετον: «Φλογερή» εμφάνιση σε συνάντηση με το προεδρικό ζεύγος της Ν. Κορέας

Ο ρόλος της κατά την τελετή υποδοχής του προέδρου Yoon Suk Yeol και της συζύγου του, Kim Keon Hee

Έκλεψε την παράσταση η Κέιτ Μίντλετον κατά την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Νότιας Κορέας, με την εμφάνισή της, ακολουθώντας το τυπικό του Παλατιού και μάλιστα επιλέγοντας να ντυθεί με χρώμα που παραπέμπει στη σημαία της χώρας της οποίας φιλοξενείται η ηγεσία.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έπαιζαν επικουρικό ρόλο κατά την υποδοχή και φιλοξενία του προεδρικού ζεύγους της Νότιας Κορέας και της επίσημης αποστολής της χώρας με κορυφαίους αξιωματούχους στη Βρετανία, ωστόσο ήταν ιδιαίτερα σημαντική η παρουσία τους.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ στο Μπάκινγχαμ με τους αξιωματούχους της Ν. Κορέας

Η συνάντηση με το προεδρικό ζεύγος της Ν. Κορέας

Καλά κρατεί πάντως από τα μέσα ενημέρωσης ο… ανταγωνισμός σε δημόσιες εμφανίσεις για τα δύο ζευγάρια της οικογένειας και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού.

Για κάθε ένα event που έχουμε στο επίκεντρο τον Χάρι και τη Μέγκαν στην αμερικανική ήπειρο, υπάρχει ένα αντίστοιχο –απλώς πολύ επίσημο, με βάση το βασιλικό πρωτόκολλο- που πρωταγωνιστούν ο Γουίλιαμ και η Κέιτ.

Έτσι, η Κέιτ επέλεξε μια μονόχρωμη κατακόκκινη εμφάνιση κατά την τελετή υποδοχής του προέδρου Yoon Suk Yeol και της συζύγου του, Kim Keon Hee.

Μετά τη συνάντησή τους στο ξενοδοχείο όπου και διέμενε το προεδρικό ζεύγος, οι τέσσερίς τους κατευθύνθηκαν στην Παρέλαση των Αλόγων στο Λονδίνο όπου και τους περίμενε ο Βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Βασίλισσα Καμίλα για το τελετουργικό της επίσημης υποδοχής.

Κατά τη συνάντησή τους, με τις γνωστές υποκλίσεις και τους χαιρετισμούς, ένα αμήχανο γεγονός –για τους αμύητους στο βασιλικό πρωτόκολλο- στα μάτια του κοινού έλαβε χώρα, καθώς η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ, έκανε την υπόκλισή της χαμογελαστή ενόσω ο Βασιλιάς χαιρετούσε τους καλεσμένους του –κάτι που είναι σύνηθες- από τη Ν. Κορέα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη θέση της για την εκδήλωση.

Γιατί επέλεξε τη… φλογερή εμφάνιση

Η Κέιτ φορούσε το χρώμα της χώρας του προεδρικού ζεύγους κι έκανε μια πολύ αριστοκρατική εμφάνιση με κόκκινη κάπα και καπέλο.

Στο ίδιο μοτίβο, που αφορούσε τα χρώματα της σημαίας της Ν. Κορέας, επέλεξε να συμπληρώσει τη συνολική της εμφάνιση με σκουλαρίκια σε σχήμα σταγόνας που είχαν πάνω τους ζαφείρια και διαμάντια και ανήκαν στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ιλιγγιώδεις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές προετοιμασίες για τη φιλοξενία έλαβαν χώρα, με εντυπωσιακές δημιουργίες

Κοσμήματα που επαναλαμβάνει να φοράει αυτή την εβδομάδα ίσως προς τιμήν του αρραβώνα της με τον Γουίλιαμ που έγινε στις 16 Νοεμβρίου του 2010.

Στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας, μοιράστηκαν όχι μόνο στιγμιότυπα από την εκδήλωση, αλλά και από τις ιλιγγιώδεις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές προετοιμασίες του Παλατιού για τα εντυπωσιακά επίσημα γεύματα και κεράσματα της περίστασης.

Όπως είπε πηγή από το φιλικό περιβάλλον της Κέιτ πρόσφατα στο «PEOPLE», «Ο Κάρολος δρομολογεί τα πράγματα ήδη γι’ αυτούς και ο Γουίλιαμ και η Κέιτ είναι και οι δυο τους ήδη αναμεμειγμένοι στη λήψη αποφάσεων στο παρασκήνιο. Είναι έτοιμοι και πρόθυμοι να κάνουν τη δουλειά και η Κέιτ λαμβάνει μεγάλο μέρος σε όλο αυτό».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024