Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Guns N’ Roses: Για σεξουαλική επίθεση κατηγορείται ο Αξλ Ρόουζ – «Με έσερνε στο πάτωμα»

Guns N’ Roses: Για σεξουαλική επίθεση κατηγορείται ο Αξλ Ρόουζ – «Με έσερνε στο πάτωμα»

Πρώην μοντέλο κατέθεσε μήνυση εναντίον του – Της επιτέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Ο frontman των Guns N’ Roses, Αξλ Ρόουζ, κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος ενός πρώην μοντέλου, σύμφωνα με μήνυση που κατατέθηκε την Τετάρτη σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Η Σίλα Κένεντι, πρώην μοντέλο του Penthouse, ισχυρίζεται ότι ο Ρόουζ της επιτέθηκε βία σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Νέα Υόρκη το 1989, όταν εκείνη ήταν 26 ετών και εκείνος 27.

Σύμφωνα με το κείμενο της αγωγής, που δημοσιεύει το Rolling Stone, η Κένεντι γνώρισε τον Αξλ Ρόουζ πρώτη φορά σε ένα κλαμπ και έπειτα την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του για ένα πάρτι. Δεν κάλεσε, ωστόσο, τη φίλη του μοντέλου, επειδή «δεν ήταν καυτή».

Η Κένεντι λέει ότι ζήτησε συγγνώμη από τη φίλη της και πήγε στο δωμάτιο του frontman των Guns N’ Roses με τον μελλοντικό παρουσιαστή του MTV, Ρίκι Ράχτμαν.

Την κάλεσε σε πάρτι – Έδωσε στους καλεσμένους κοκαΐνη και αλκοόλ

Ο Ρόουζ προσέφερε στους καλεσμένους κοκαΐνη και αλκοόλ και όταν η Κένεντι πήγε στο μπάνιο, εκείνος την περίμενε έξω από την πόρτα και όταν βγήκε, «την έσπρωξε στον τοίχο και τη φίλησε».

Η Κένεντι, όπως αναφέρει ο Guardian, ισχυρίζεται ότι έφυγε από το δωμάτιο λίγη ώρα αργότερα όταν είδε τον Ρόουζ να κάνει σεξ με ένα άλλο μοντέλο, αλλά με «επιθετικό τρόπο που φαινόταν επώδυνος για το μοντέλο». Στη συνέχεια, άκουσε κάτι γυάλινο να σπάει και τον τραγουδιστή να ουρλιάζει στο μοντέλο.

Την έσερνε στο πάτωμα και τη βίασε δένοντάς της τα χέρια

Έπειτα ο Αξλ Ρόουζ πήγε στο δωμάτιο που βρισκόταν ο Ράχτμαν και η Κένεντι, την έσπρωξε στο πάτωμα και την έσυρε, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί. Έπειτα την έριξε στο κρεβάτι, της έδεσε τα χέρια με ένα καλσόν πίσω από την πλάτη και τη βίασε.

«Την αντιμετώπιζε σαν αντικείμενο που χρησιμοποιούσε αποκλειστικά για τη σεξουαλική του ευχαρίστηση» αναφέρει η αγωγή. «Η Κένεντι δεν συναίνεσε» ξεκαθαραζίζει.

Η γυναίκα περιγράφει ότι είχε μετατραυματικό στρες μετά την επίθεση και ότι υπέφερε από άγχος και κατάθλιψη μετά το περιστατικό, που έθεσε σε κίνδυνο την καριέρα της.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024