Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάνι Λουκ: «Είδαμε σε βίντεο να την πυροβολούν στο κεφάλι» - Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον πατέρα της

Σάνι Λουκ: «Είδαμε σε βίντεο να την πυροβολούν στο κεφάλι» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον πατέρα της

Αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία μαζί της και του είπε πως όλα ήταν καλά

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις του πατέρα της Σάνι Λουκ, της 22χρονης Γερμανο-ισραηλινής η οποία δολοφονήθηκε από τους μαχητές της Χαμάς, αφού απήχθη από το μουσικό φεστιβάλ Supernova στις 7 Οκτωβρίου.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης νεαρής, της οποίας η τύχη αγνοούνταν για ημέρες, μίλησε στην ΕΡΤ περιγράφοντας τις γεμάτες αγωνία στιγμές μέχρι να μάθουν νέα της αλλά και την τραγική στιγμή που ενημερώθηκαν για τον θάνατό της.

«Η κόρη μου πήγε στο φεστιβάλ να περάσει καλά και την σκότωσαν»

Η νεαρή Σάνι διακρινόταν σε ένα βίντεο, λίγο μετά την επίθεση της Χαμάς στο φεστιβάλ, στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, ημίγυμνη και με εμφανή σημάδια κακοποίησης στο σώμα της.

«Ξέραμε ότι ήταν εκεί. Της τηλεφωνήσαμε όταν μάθαμε τι γινόταν και μας είπε ότι είναι καλά. Μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο και οδήγησαν προς το Τελ Αβίβ. Καθ’ οδόν τους σταμάτησαν οι τρομοκράτες και την πυροβόλησαν. Όλες αυτές οι εικόνες με τη δολοφονία της έγιναν γνωστές σε όλο τον κόσμο» τόνισε.

«Η κόρη μου πήγε στο φεστιβάλ να περάσει καλά και την σκότωσαν» δήλωσε και σημείωσε ότι έμαθε για την Σάνι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Μπαίναμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην αρχή για να μάθουμε αν είναι ζωντανή η κόρη μας» είπε χαρακτηριστικά.

«… είδαμε να την πυροβολούν στο κεφάλι»

«Είδαμε ότι είναι πάνω σε ένα φορτηγό, μετά μάθαμε ότι την πήγαν στο νοσοκομείο και τη φροντίζουν. Πήραμε πληροφορίες από το νοσοκομείο και αρχικά μας είπαν ότι είναι εκεί. Είδαμε σε ένα βίντεο ότι είναι ζωντανή αλλά μετά σε άλλο βίντεο είδαμε να την πυροβολούν στο κεφάλι. Τελικά μας ενημέρωσαν οι ιατροδικαστές ότι είχε χτυπηθεί στο κεφάλι και σκοτώθηκε στο φεστιβάλ» συμπλήρωσε.

Αποκάλυψε ότι η Σάνι βρισκόταν στην Ελλάδα τρεις μέρες πριν τη δολοφονία της ενώ σημείωσε ότι κανείς δεν θέλει τον πόλεμο και όλος ο πλανήτης θέλει να σταματήσει αυτό.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024