Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νοκ-άουτ ο Τοντιμπό για τη Γαλλία, χάνει το παιχνίδι με την Ελλάδα

Νοκ-άουτ ο Τοντιμπό για τη Γαλλία, χάνει το παιχνίδι με την Ελλάδα

Ο Ζαν Κλερ Τοντιμπό παραπονέθηκε στο ιατρικό επιτελείο των Τρικολόρ για ενοχλήσεις και τέθηκε νοκ-άουτ για το αποψινό παιχνίδι.

Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει  απόψε την Γαλλία (21:45) στην «ΟPAP Arena» για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024.

Oι Τρικολόρ θα έχουν όλα τους τα αστέρια στη διάθεσή τους. Όμως ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είδε τον Ζαν Κλερ Τοντιμπό να αποχωρεί από τη χθεσινή προπόνηση καθώς ο 23χρονος αμυντικός παραπονέθηκε στο ιατρικό επιτελείο για ενοχλήσεις στη χθεσινή τελευταία προπόνηση των Γάλλων.

Ο 23χρονος δεν υπολογίζεται για το αποψινό παιχνίδι με την Ελλάδα.

Ο άσος της Νις έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο με τον ομοσπονδιακό προπονητή του να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του στο αποψινό αγώνα κόντρα στη Γαλανόλευκη. Σύμφωνα, με τα γαλλικά μέσα, ο Τοντιμπό προοριζόταν για την αρχική ενδεκάδα, αλλά μετά τη τελευταία προπόνηση τέθηκε εκτός πλάνων του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός στη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει συνολικά 11 συμμετοχές με τη Νις, έχοντας μάλιστα και μια ασίστ σε 968 λεπτά. Στην καριέρα του, σε συλλογικό επίπεδο, έχει 141 παιχνίδια, με 3 γκολ και 2 ασίστ.

Με την ανδρική ομάδα των Τρικολόρ έχει μόλις δύο συμμετοχές: Στο πρόσφατο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ, στο οποίο  η Γαλλία επικράτησε με 14-0 και στο φιλικό που είχε δώσει η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ στα μέσα Σεπτεμβρίου με την Γερμανία (σ.σ ήττα 2-1). Και στα δύο ήταν βασικός.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024