Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πότε θα κάνει ντεμπούτο με την Μπέτις ο Παπασταθόπουλος

Πότε θα κάνει ντεμπούτο με την Μπέτις ο Παπασταθόπουλος

Ο έμπειρος άσος μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με την ισπανική ομάδα.

Την ερχόμενη Κυριακή (26/11) η Μπέτις υποδέχεται την Λας Πάλμας σε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με τους «Βερδιμπλάνκος» να θέλουν τη νίκη για να ανέβουν κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και να μεγαλώσουν τη διαφορά τους από την ομάδα από τις Κανάριες νήσους.

Όμως αυτή η αναμέτρηση, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπέτις, καθώς όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο προπονητής της ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι, θεωρεί ότι είναι έτοιμος για να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα.

Ετοιμος για την πρώτη του συμμετοχή με τους Βερδιμπλάνκος ο Σωκράτης

Επίσης, ο Χιλιανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει κατά πάσα πιθανότητα τον Σωκράτη, καθώς θέλει να ξεκουράσει τον Πετσέλα, ο οποίος είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της Μπέτις και έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Τι αναφέρουν στην Ισπανία

Ο Σωκράτης αποκτήθηκε ως ελεύθερος από τη Μπέτις στα τέλη Οκτωβρίου και από τότε ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης για να επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο. Μάλιστα, οι άνθρωποι του συλλόγου έμειναν έκπληκτοι με τη φυσική κατάσταση του 35χρονου άσου, αν και έχει καιρό να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Παπασταθόπουλος δεν πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι κόντρα στη Λας Πάλμας, τότε το ντεμπούτο του θα πραγματοποιηθεί στον αγώνα με την Αλμερία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024