Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι καλύτερες μηχανές εσπρέσο με κάψουλες για το 2023

Οι καλύτερες μηχανές εσπρέσο με κάψουλες για το 2023

Αυτές είναι οι καλύτερες μηχανές εσπρέσο με κάψουλες για να ξυπνάτε κάθε πρωί εύκολα και με άνεση.

Εάν ακόμα ξυπνάτε το πρωί και πασχίζετε να φτιάξετε τον καφέ σας για να ξεκινήσετε την ημέρα σας, τότε έχει έρθει η στιγμή να επενδύσετε σε μια ισχυρή μηχανή εσπρέσο με κάψουλες, που θα σας διευκολύνει και θα γεμίσει τα πρωινά σας με έντονο άρωμα καφέ, υπέροχη γεύση, μοναδική αισθητική και διαχρονικό design.

Οι καφετιέρες espressο με κάψουλα έχουν απλό, minimal και compact σχεδιασμό για να ταιριάζουν άψογα με τις υπόλοιπες συσκευές στον πάγκο σας, διαθέτουν αντλία υψηλής πίεσης αλλά και την σχετική εργονομία για να αποθηκεύετε τις κάψουλές σας, νέες ή και χρησιμοποιημένες.

Μπορείτε να βρείτε, αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε καφετιέρες espressο με κάψουλα ενώ θα την παραλάβετε στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα τώρα μάλιστα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις Black Friday προσφορές και να βρείτε αυτήν που αναζητάτε σε ασύγκριτη τιμή.

Και μην ξεχνάτε ότι η Black Friday στο SHOPFLIX.GR γίνεται ακόμα καλύτερη, προσφέροντας και τις καλύτερες τιμές με δυνατές προσφορές, αλλά και ένα επιπλέον όφελος για όλους: 5€ δωροκάρτα με κάθε αγορά!

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή, ψάξαμε και βρήκαμε δύο κορυφαίες καφετιέρες espressο με κάψουλα, που θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Καφετιέρα για Κάψουλες Bosch Style

Η καφετιέρα για κάψουλες Bosch Style είναι μια αυτόματη πολυμηχανή ροφημάτων για μεγάλη ποικιλία με ροφήματα από τις πιο γνωστές και αγαπημένες μάρκες. Χαρίζει τέλεια ποιότητα ροφημάτων χάρη στο έξυπνο σύστημα INTELLIBREW.

Μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων στη στιγμή, όπως καφές, espresso, cappuccino, latte macchiato αλλά και ζεστή σοκολάτα.

Διαθέτει έξυπνη αναγνώριση ροφήματος μέσω bar code,  αυτόματο προσδιορισμό ποσότητας, χρόνου παρασκευής και ακριβούς θερμοκρασίας αλλά και ρυθμιζόμενη ένταση γεύσης για το τέλειο ρόφημα.

Καφετιέρα Espressο με Κάψουλα Krups Next

Με την καφετιέρα espressο με κάψουλα Krups Next απολαμβάνετε το πιο απολαυστικό και αρωματικό espressάκι, που θα σας χαρίσει μία γερή δόση ενέργειας για τη γεμάτη μέρα σας.

Η μηχανή καφέ διαβάζει το barcode που αναγράφεται πάνω σε κάθε ανακυκλώσιμη κάψουλα καφέ και σας προσφέρει τους κρυμμένους του θησαυρούς με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα αρώματα, τις γεύσεις και, το σημαντικότερο συστατικό, την πλούσια κρέμα.

Με λεπτό και minimal σχεδιασμό, χωράει εύκολα στην κουζίνα σας, ανανεώνοντας την διακόσμησή σας με το design υψηλής αισθητικής.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024