Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σιένα Μίλερ: Σε στιλάτη εμφάνιση λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της

Σιένα Μίλερ: Σε στιλάτη εμφάνιση λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της

Το ινσταγκραμικό «baby shower» πάρτι πρόδωσε το φύλο του μωρού πριν λίγο καιρό

Με «έξυπνη» αμφίεση εμφανίστηκε η Σιένα Μίλερ στην εκδήλωση των εγκαινίων της κολεξιόν μόδας της αδερφής της, Σαβάνα Μίλερ.

Η διάσημη ηθοποιός, λίγο καιρό πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, παραβρέθηκε στο event, φορώντας μια μακριά γκρι μάλλινη κλος φούστα, ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο και ένα ημίπαλτο μαύρο.

Σε παλιότερη εμφάνιση η Σιένα Μίλερ

Έξυπνη στιλάτη εμφάνιση

Χωρίς να φοράει ρούχα εγκυμοσύνης στην ουσία, δημιούργησε την αίσθηση υπερμεγέθους όγκου, «εξαφάνισε» την κοιλίτσα της και στα 41 της χρόνια εμφανίστηκε πιο φρέσκια και λαμπερή από ποτέ, αφήνοντας τη σφραγίδα της με το ντύσιμό της.

Τα μαλλιά της παραμένουν με το δικό της χαλαρό στυλ, με ανέμελους κυματισμούς. Απόλυτα σικ και φυσική έκλεψε την παράσταση με την απλότητά της.

Τον Αύγουστο είχε επιβεβαιωθεί η είδηση ότι η Σιένα Μίλερ περιμένει το δεύτερο μωρό της, καθώς απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στις διακοπές της στην Ίμπιζα, φορώντας μπικίνι.

«Η βιολογία είναι απίστευτα σκληρή με τις γυναίκες σ’ αυτή τη δεκαετία, αυτός είναι ο τίτλος ή σίγουρα αυτός ήταν για μένα»

Στα Όσκαρ το 2022

Η… αγνή μαγεία της προσμονής – Λίγο πριν έρθει το δεύτερο παιδί της

Τον Σεπτέμβριο, στην Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο, η ίδια περπάτησε στο κόκκινο χαλί του «Vogue World Show» φορώντας ρούχα που επεδείκνυαν το γεγονός ότι είναι έγκυος.

Εμφανίστηκε με ένα λευκό μπούστο και φούστα φουσκωτή με φουρό, αφήνοντας ακάλυπτη την κοιλιά της.

Νωρίτερα, τον μήνα που διανύουμε, η αδερφή της, 44 ετών, και σχεδιάστρια μόδας, η Σαβάνα Μίλερ, είχε κάνει ανάρτηση στο Instagram στον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό, από το «baby shower» πάρτι, λίγο καιρό πριν υποδεχτεί η οικογένεια το νέο της μέλος.

Τότε, είχε γράψει χαρακτηριστικά ότι βρίσκονται κατά την προετοιμασία της πιο ενθουσιώδους άφιξης. Είχε πει για το πάρτι, «Ήταν αγνή μαγεία. Δεν μπορώ να περιμένω να γνωρίσω το καινούριο μέλος της οικογένειας», κοσμώντας την ανάρτηση, εκτός από τις αναμενόμενες φωτογραφίες με ροζ μπαλόνια που «πρόδωσαν» το φύλο του μωρού, και με άνθη και καρδιές σε εικονίδια.

Η αμείλικτη βιολογία των γυναικών

Μέσα στα χρόνια, η Μίλερ έχει μιλήσει για το πόσο λατρεύει να είναι μητέρα και το πόσο η γέννηση της κόρης της άλλαξε τη ζωή της. Η ίδια έχει μιλήσει στο παρελθόν για την «πίεση» που ένιωσε, κλείνοντας τα 40 της χρόνια για να μεγαλώσει την οικογένειά της, ενώ σε συνέντευξή της στο βρετανικό «Elle», είχε δηλώσει ότι είχε προχωρήσει σε κρυοσυντήρηση ωαρίων.

Όπως χαρακτηριστικά είχε αναφέρει, «Η πίεση για τα παιδιά, ότι θα πρέπει να έχω περισσότερα και γιατί δεν έχω και όλα γύρω απ’ αυτό, είναι πραγματικά ένας δυνατός θόρυβος. Η βιολογία είναι απίστευτα σκληρή με τις γυναίκες σ’ αυτή τη δεκαετία, αυτός είναι ο τίτλος ή σίγουρα αυτός ήταν για μένα».

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024