Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ιός της FIFA σαρώνει τους διεθνείς άσους

Ο ιός της FIFA σαρώνει τους διεθνείς άσους

Ο ιός της FIFA έπληξε κορυφαίους παίκτες προκαλώντας απόγνωση τόσο στους ίδιους τους αθλητές όσο και στις ομάδες τους.

Βαρύ τίμημα καλούνται να πληρώσουν οι σύλλογοι λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στο τελευταίο «παράθυρο» διεθνών αγώνων. Ο ιός της FIFA έπληξε κορυφαίους παίκτες προκαλώντας απόγνωση τόσο στους ίδιους τους αθλητές όσο και στις ομάδες τους οι οποίοι θα τους στερηθούν από μερικές εβδομάδες έως το υπόλοιπο της σεζόν.

Η διάγνωση του τραυματισμού του ισπανού άσου της Μπαρτσελόνα Γκάβι είναι σοκαριστική: πλήρης ρήξη του πρόσθιου χιαστού του δεξιού γονάτου και σχετικός τραυματισμός στον έξω μηνίσκο. Θα μπει άμεσα στο χειρουργείο και η αποθεραπεία του θα διαρκέσει 7-9 μήνες, με αποτέλεσμα να χάσει ακόμα και τους αγώνες του Euro 2024.

Το μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς στη FIFA

«Γιατί σε μένα;», μονολογούσε στα αποδυτήρια ο 19χρονος άσος, ενώ η ατμόσφαιρα στους Φούριας Ρόχας θύμιζε κηδεία.

Η ζημιά που υπέστη ο Γκάβι είναι μεγάλη, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που «έπεσε» στο πεδίο των διεθνών αγώνων.

Ο συμπαίκτης του στην Εθνική Ισπανίας, Ογιαρθάμπαλ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Κύπρο και θα απουσιάσει από αρκετούς αγώνες της Σοσιεδάδ.

Ο 17χρονος Γάλλος Ζαϊρ Εμερί, στο ντεμπούτο του με τους Μπλε στο ματς με το Γιβραλτάρ τραυματίστηκε στον αστράγαλο (βαρύ διάστρεμμα) στην προσπάθεια του να σκοράρει και θα παραμείνει εκτός αγώνων για περίπου έξι εβδομάδες.

Οι τραυματισμοί της Ρεάλ

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο γάλλος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης Εντουαρντό Καμαβιγκά τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στην προπόνηση (ρήξη έσω πλάγιου συνδέσμου) μετά από σύγκρουση με τον Ντεμπελέ και θα μείνει εκτός δράσεις για 8-10 εβδομάδες.

Ένα ακόμα σοβαρό πρόβλημα για τη Βασίλισσα είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Βινίσιους, στο παιχνίδι της Βραζιλίας με την Κολομβία. Ο άσος της Σελεσάο υπέστη ρήξη τένοντα στον μηρό καθώς προσπάθησε να κάνει σπριντ και θα επιστρέψει στη δράση τον Φλεβάρη.

Ο επιθετικός της Μαγιόρκα Μουρίκι τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι του Κοσόβου με το Ισραήλ και τέθηκε εκτός αγώνων για ενάμιση μήνα.

Με πρόβλημα στους προσαγωγούς επιστρέφει στο Ολντ Τράφορντ ο καμερουνέζος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Αντρέ Ονάνα.

Δεκάδες είναι επίσης οι μικροτραυματισμοί κάποιοι από τους οποίους θα υποχρεώσουν τους παίκτες να μην αγωνιστούν το επόμενο Σαββατοκύριακο με τις ομάδες τους. Και το διεθνές «παράθυρο» δεν έχει κλείσει ακόμα.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024