Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε στο Λας Βέγκας ως ο «χαρακτήρας» του από το Fight Club

Ο Μπραντ Πιτ εμφανίστηκε στο Λας Βέγκας ως ο «χαρακτήρας» του από το Fight Club

Ο Μπραντ Πιτ έφτασε στο Grand Prix της F1 στο Λας Βέγκας, μοιάζοντας σαν να έχει φύγει από το πλατό του Fight Club.

Ο 59χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός- ο οποίος πρόσφατα γιόρτασε την πρώτη του επέτειο με τη σύντροφο του Ines de Ramon – υιοθέτησε τον χαρακτήρα του κακού αγοριού Tyler Durden από το Fight Club του 1999, επιλέγοντας ξανθά κοντά μαλλιά, ένα εφαρμοστό σακάκι και γυαλιά ηλίου.

Συμπληρώνοντας την cool αύρα του με ένα ανοιχτό γιακά και ένα μπλε τζιν, ο Brad έμοιαζε ακριβώς όπως το είδωλο που πρωταγωνίστησε ως alter ego του Ed Norton στο αριστούργημα του David Fincher.

Αυτό είναι δυσάρεστο για τον Μπραντ και τον Λιούις που βλέπουν αυτό το έργο ως το παιδί τους

Ο ηθοποιός, εθεάθη να εισέρχεται στο περιφραγμένο χώρο στο Las Vegas Strip Circuit, δεδομένου ότι το τριήμερο φαντασμαγορικό γεγονός της F1 χαρακτηρίζεται ως η μεγαλύτερη εκδήλωση του αθλήματος.

O Πιτ υποδύεται έναν βετεράνο οδηγό της Formula 1

Ο Μπραντ βρίσκεται συχνά στις πίστες της F1 κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν, καθώς γυρίζει το αγωνιστικό δράμα Apex, σε σκηνοθεσία Top Gun: Maverick του Joseph Kosinski, μαζί με τους ηθοποιούς Damson Idris και Javier Bardem.Στην ταινία, ο Πιτ υποδύεται έναν βετεράνο οδηγό της Formula 1 που «βγαίνει» από τη σύνταξη με σκοπό να εκπαιδεύσει έναν ανερχόμενο οδηγό, τον οποίο υποδύεται ο Idris.

«Υλικό αξίας εκατομμυρίων λιρών»

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Φόρμουλα 1 απάντησε στους ισχυρισμούς ότι ο Μπραντ υποχρεώθηκε να αποσύρει «υλικό αξίας εκατομμυρίων λιρών» μετά την αλλαγή στις συμβάσεις με τους χορηγούς που ακολούθησε την απεργία των συγγραφέων.  Ο Πιτ και η ομάδα παραγωγής του είχαν τραβήξει πλάνα στη τοποθεσία κατά τη διάρκεια του πρώτου μισού της σεζόν της F1, με τον ηθοποιό να «κινηματογραφείται» οδηγώντας ένα αυτοκίνητο της Formula 2.

Όμως, η επακόλουθη απεργία των ηθοποιών, η οποία διήρκεσε 118 ημέρες και επηρέασε σχεδόν δύο εκατομμύρια θέσεις εργασίας στη βιομηχανία, προτού λήξει τον Νοέμβριο, φρέναρε κάθε περαιτέρω εργασία στις εγκαταστάσεις. Η καθυστέρηση και η μεταγενέστερη συμφωνία μεταξύ του συνδικάτου SAG-AFTRA και των στούντιο παραγωγής ταινιών οδήγησε σε αλλαγή των συμφωνιών χορηγίας, όπως ισχυρίστηκαν πηγές της εν λόγω βιομηχανίας – καθιστώντας άχρηστη κάθε προεγγεγραμμένη ταινία.

«Η ταινία παραμένει στο πρόγραμμα του αρχικού χρονοδιαγράμματος για την κυκλοφορία της το 2025»

Τι θα γίνει με τα πλάνα;

Η Formula 1 ωστόσο διαβεβαίωσε με δηλώσεις της στη MailOnline ότι η ταινία βρίσκεται και πάλι σε εξέλιξη. Ο Πιτ – ο οποίος είναι συμπαραγωγός της ταινίας με τον Τζέρι Μπρουκχάιμερ και τον αστέρα της Φόρμουλα 1 Λιούις Χάμιλτον – φέρεται να είχε υποχρεωθεί να διαγράψει πολύτιμο υλικό αξίας δεκάδων εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Sun: «Είναι πραγματικά εφιάλτης για τον Μπραντ και την ομάδα. Πολλά γεγονότα είχαν προγραμματιστεί για κινηματογράφηση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, γεγονός που θα βοηθούσε στη μείωση του κόστους, αντί να χρειάζεται να αναδημιουργηθούν στιγμές μεγάλης ταχύτητας και ευρείες λήψεις. Ωστόσο, με την αλλαγή όλων των χορηγών, το υλικό είναι πλέον άχρηστο. Αυτό είναι δυσάρεστο για τον Μπραντ και τον Λιούις που βλέπουν αυτό το έργο ως το παιδί τους. Το Apple Studios, το οποίο συμβάλλει στην παραγωγή της ταινίας, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένο, αλλά στο τέλος της ημέρας, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά».

Έκτοτε, η Formula 1 αντέδρασε στο δημοσίευμα, με έναν εκπρόσωπο να λέει στη MailOnline την Τετάρτη: «Η ταινία παραμένει στο πρόγραμμα του αρχικού χρονοδιαγράμματος για την κυκλοφορία της το 2025. Όλα τα πλάνα που τραβήχτηκαν φέτος είναι κατάλληλα».

*Με πληροφορίες από: dailymail

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024