Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έτοιμος να πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός

Έτοιμος να πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός

Ραγδαίες εξελίξεις και ο Ολυμπιακός του Μπαρτζώκα με το δάχτυλο στη σκανδάλη

Έτοιμος ο Ολυμπιακός για τη πρώτη του μεταγραφική κίνηση από το ξεκίνημα της σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Ερυθρόλευκοι είναι ήδη σε επικοινωνία με ατζέντηδες και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινώσουν τον εκλεκτό τους.

«Το χειρίζεται η διοίκηση. Έχω κάνει εισηγήσεις, ενημερώνομαι και θα δούμε» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Μπαρτζώκα για το θέμα μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Μαρούσι δίνοντας με έναν τρόπο και εκείνος την αίσθηση πως το νερό έχει μπει στο αυλάκι.

Διότι το θέμα δεν ήταν να πεισθεί η διοίκηση, αλλά ο ίδιος ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση. Οι Πειραιώτες ως γνωστόν κοιτάζουν στην αγορά για δύο παίκτες.

Για έναν ψηλό με όνομα και επώνυμο, τον Φίλιπ Πετρούσεφ. Και για έναν γκαρντ που θα μεγαλώσει το rotation τους ειδικά σε αυτό το διάστημα με τον Νάιτζελ Γκος τραυματία. Για τον Πετρούσεφ όλα εξαρτώνται από τους Κινγκς και αν τελικά θα τον αποδεσμεύσουν.

Θεωρητικά οι Πειραιώτες αναμένουν μια απάντηση από την ομάδα του Σακραμέντο για να προχωρήσουν μια υπόθεση ήδη προχωρημένη καθώς όπως έχει διαρρεύσει ο Πετρούσεφ έχει ήδη στα χέρια του πρόταση για 2+1 χρόνια και μπόλικα διάθεση να συναντήσει στον Πειραιά τον καλό του φίλο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αν έρθει λοιπόν η απάντηση το μονοπάτι είναι ανοιχτό. Με βάση όμως τον τραυματισμό του Άλεξ Λεν που ήρθε κεραμίδα στους Κινγκς, το χρονοδιάγραμμα αυτής της ιστορίας μοιάζει να έχει αλλάξει.

Η αίσθηση λοιπόν είναι ότι οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν την ενίσχυση τους από… κοντό. Από ένα γκαρντ που θα μπορεί να μπει άμεσα στην εξίσωση. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ακόμη και το βράδυ της Παρασκευής είναι βέβαιο ότι έβλεπε παίκτες που του προτάθηκαν.

Άρα αν πήρε κάποια απόφαση για αυτή την ιστορία, είναι του τελευταίου 48ωρου. Εξ ου και θέλει τον χρόνο της. Κάποιες μέρες για την υλοποίηση της.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024