Ο Μανώλης Σιώπης δεν έλαβε μέρος στο πρόγραμμα της Εθνικής με την συμμετοχή του κόντρα στην Γαλλία να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη – Κάρλος Ζέκα και Χάρης Τσιγγάρας στην αποστολή της γαλανόλευκης.
Η Εθνική μας ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με την Γαλλία την Τρίτη (21/11) το βράδυ στην «Opap Arena».
Ο Μανώλης Σιώπης για ακόμη μια μέρα δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, με την συμμετοχή του πλέον κόντρα στους «τρικολόρ» να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο Γκουστάβο Πογέτ προέβη σε αρκετές δοκιμές με τους Γιαννούλη και Ρότα να διεκδικούν μια θέση στα άκρα της άμυνας.
Επιπλέον η απουσία των (Τσιμίκα, Μπάλντοκ, Μάνταλος και Κουρμπέλη), ανάγκασε τον Ουρουγουανό τεχνικό να καλέσει εσπευσμένα στην αποστολή της Εθνικής τους Κάρλο Ζέκα και Χάρη Τσιγγάρα.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.