Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στο twitter με το Σπίτι με το Mega: Αποθέωσε Αδαμαντίδη και Στανίση

Χαμός στο twitter με το Σπίτι με το Mega: Αποθέωσε Αδαμαντίδη και Στανίση

Το πιο φιλόξενο σπίτι της ελληνικής τηλεόρασης ανοίγει τις πόρτες του ξανά.

Στο ανανεωμένο «Σπίτι με το Mega» μας υποδέχθηκαν η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το βράδυ του Σαββάτου (18/11) μέσα από τη συχνότητα, του Mega. Η μουσική εκπομπή που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό επέστρεψε και αυτή την φορά η παρουσιάστρια είχε πλάι της τον αγαπημένο καλλιτέχνη, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι παρουσιαστές είχαν μεγάλη χαρά για την έναρξη του νέου κύκλου της εκπομπής και προκειμένου να μοιραστούν αυτή την διάθεση, ετοίμασαν ένα μικρό αυτοσχεδιαστικό σκετς. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρισκόταν στη φυσική του θέση, στο πιάνο, παίζοντας μια μελωδία και η Ρούλα Κορομηλά τον πλησίασε λέγοντας: «Μιχάλη, σήκω τώρα και πάμε για εκπομπή! Σήκω».

Αυθεντική λαϊκή βραδιά

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, ποδαρικό έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο αγαπημένος ερμηνευτής με την ιδιαίτερη λαϊκή φωνή, που έχει εξυμνήσει τον έρωτα με τα τραγούδια του, μας παρουσίασε ένα αφιέρωμα γεμάτο από μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες. Το Twitter αποθέωσε με μοναδικά σχόλια αγάπης τον λαϊκό καλλιτέχνη.

Τραγούδια-σταθμοί τα οποία όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει ακούστηκαν «Σπίτι με το MEGA», ξεσηκώνοντας τόσο τους καλεσμένους στο πλατό, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Η Κατερίνα Στανίση «αναστάτωσε» το τηλεοπτικό κοινό

Η Κατερίνα Στανίση είναι ένα από τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο πρώτο «Σπίτι με το MEGA», κατάφερε να βάλει «φωτιά» στο πλατό της εκπομπής και να ξεσηκώσει το κοινό που την παρακολουθούσε από το σπίτι του με τις ερμηνείες της. Το αγαπημένο τραγολυδι «Αναστατώνομαι» ήταν εκείνο που ξεχώρισε και έκανε τους καλεσμένες να σηκωθούν από τις θέσεις τους.

Από ένα γλέντι σαν το χθεσινό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιάννης Καψάλης, ο εκπρόσωπος της Ηπειρώτικης παραδοσιακής μουσικής. «Το φεγγάρι κάνει βόλτα στης αγάπης μου την πόρτα, το φεγγάρι κάνει κύκλο στης αγάπης μου τον κήπο», τραγούδησε και ξεσήκωσε όλους τους τηλεθεατές του MEGA.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του πάρτι στο «Σπίτι με το MEGA» Θέμης Αδαμαντίδης, Κατερίνα Στανίση και Γιάννης Καψάλης τραγούδησαν «υπάρχω» κι άπαντας… κόντεψαν να γκρεμίσουν τη σκηνή.

Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του τεράστιου Στέλιου Καζαντζίδη σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους του Πυθαγόρα. Κυκλοφόρησε το 1975 και ανήκει στον ομώνυμο δίσκο, ο οποίος περιλαμβάνει κι άλλα ιστορικά τραγούδια όπως το «Κάτω από το πουκάμισό μου».

«Φίλοι μου, ο δίσκος που ακούτε αυτή τη στιγμή έχει τίτλο ‘Υπάρχω’ και γράφτηκε με τη συνεργασία του Πυθαγόρα και του Χρήστου του Νικολόπουλου. Ο τίτλος είναι συμβολικός και αφορά εσάς και εμένα. Υπάρχω σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος, απ’ τον καιρό που εσείς, οι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι μου, με αγαπήσατε και με κάνατε δικό σας. Υπάρχω εφόσον εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι εκφράζω τους καημούς, τα προβλήματά σας, την πίκρα της ξενιτιάς, τον μόχθο του εργάτη, την εγκατάλειψη, τη μοίρα του ανθρώπου της συνοικίας. Και θα υπάρχω όσο υπάρχουν ταπεινοί, αγνοί και τίμιοι άνθρωποι του λαού. Γιατί μόνο στην καρδιά του λαού ζω. Εκεί είναι το σπίτι μου, εκεί γεννήθηκα, εκεί θα πάψω κάποτε να υπάρχω. Σας ευχαριστώ», έλεγε το 1975 ο Στέλιος Καζαντζίδης προλογίζοντας τον δίσκο «Υπάρχω», έναν χρόνο μετά την πτώση της δικτατορίας και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Special guests ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης και βιρτουόζος του σαξοφώνου Γιώργος Κατσαρός, ο οποίος ανέδειξε τον Θέμη Αδαμαντίδη στα πρώτα του βήματα, αλλά και ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και σημαντικός λαϊκός μουσικοσυνθέτης Θανάσης Πολυκανδριώτης.

Αγαπημένα πρόσωπα του MEGA και δημοφιλείς καλεσμένοι έγιναν μέρος αυτής της μεγάλης παρέας και διασκέδασαν με την ψυχή τους: Δανάη Μπάρκα, Κώστας Τσουρός, Νόνη Δούνια, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Δέσποινα Τσόκου, Πάνος Κατσαρίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Ζωή Κρονάκη, Βάσω Γουλιελμάκη.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024