Δημήτρης Σταρόβας: «Θεωρώ λίγο υποκριτικό ότι η Πρωτοψάλτη άλλαξε τον στίχο»
Ο καλλιτέχνης παίρνει θέση για τον επίμαχο στίχο που αφαιρέθηκε από το τραγούδι «Άδωνις»
Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» παρουσιάζουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους.
Ένα ταξίδι με επιβάτες – προσκεκλημένους επί σκηνής όλους τους κατά καιρούς «Άγαμους», όλους δηλαδή τους σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους.
Εγώ αυτοσαρκάζομαι για τα κιλά μου
Τα σχόλια του Δημήτρη Σταρόβα για την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και το επίμαχο στίχο
Ο Δημήτρης Σταρόβας απάντησε σε ερώτηση για το γεγονός πως η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεσε τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι της.
«Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να ενοχλούνται γιατί υπάρχει μερίδα του κόσμου που έχει παγιδευτεί στην πολιτική ορθότητα και ζητάει πράγματα που δεν χρειάζεται. Όλο αυτό με την πολιτική ορθότητα αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Καταλαβαίνω και τη άλλη πλευρά όμως, εγώ τώρα με αυτή τη λογική έπρεπε να πάθω κατάθλιψη. Εγώ αυτοσαρκάζομαι για τα κιλά μου, δεν έχω πρόβλημα, αλλά σέβομαι και αυτούς που ενοχλούνται. Θεωρώ πως το να αλλάζει ΄σαν στίχο είναι λίγο τάχα μου υποκριτικό».
Η επιστροφή του στη μικρή οθόνη
Σε σχέση με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Νάταλι Κάκκαβα είπε πως μετά τη συνεργασία τους, του γίνονται συνέχεια προτάσεις από την τηλεόραση να βάζει κεραίες σε ασπρόμαυρες τηλεοράσεις.
«Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου έχω μία σχέση αδελφική. Η Νάταλι Κάκκαβα δεν μου έκανε πρόταση να είμαι μαζί της στο πρωινό».
- Η Meta σε νέα δίκη για «εθισμό» των ανήλικων χρηστών
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Οικειοθελής εισαγωγή σε κέντρο θεραπείας
- Οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι τρόλαρε πίνοντας από μπουκάλι… Άρσεναλ! (vid, pics)
- Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο
- Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα – Συνεχείς οι αφίξεις πλοίων στα λιμάνια της Αττικής
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Δευτέρας (13/4): Πού θα δείτε το ντέρμπι Εφές-Φενέρμπαχτσε και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Το… τερμάτισε: Μετά την επίθεση στον Πάπα ο Τραμπ εμφανίζεται ως… Χριστός
- Μέσα Μεταφοράς: Πώς θα κινηθούν μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και Τραμ Δευτέρα και Τρίτη του Πάσχα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442