Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτές οι «μεταγραφές» είναι οι καλύτερες

Αυτές οι «μεταγραφές» είναι οι καλύτερες

Ο ΜαΚίσικ θα επιστρέψει και θα μπει αμέσως στον «ρόλο» του στην ομάδα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι περιμένει απ’ αυτόν ο Ολυμπιακός και τι μπορεί να δώσει στους πειραιώτες

Η είδηση είναι κάτι παραπάνω από σημαντική και ο οργανισμός του Ολυμπιακού περιμένει πως και πως την μεγάλη «μεταγραφή». Είναι πλέον θέμα ημερών η «ανακοίνωση» μιας σημαντικής ενίσχυσης του «ερυθρόλευκου» ρόστερ και συνήθως τέτοιες μεταγραφές αποδεικνύονται (στο παρκέ) οι καλύτερες.

Πολλών το μυαλό πάει σίγουρα στον Φίλιπ Πετρούσεφ, που εμφανίζεται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» των πειραιωτών και σίγουρα θα είναι μια μεγάλη κίνηση αν η ομάδα του λιμανιού καταφέρει να εντάξει τον νεαρό φόργουορντ στο δυναμικό της.

Ωστόσο η αναφορά μας έχει να κάνει με μιαν άλλη ενίσχυση του ερυθρόλευκου ρόστερ, για μια μεγάλη επιστροφή που θα διαμορφώσει νέα δεδομένα.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ λοιπόν ετοιμάζεται για το μεγάλο come back και ο Αμερικανός λογίζεται μεταγραφή για τους «ερυθρόλευκους», χωρίς εδώ να υπάρχει ούτε ίχνος υπερβολής.

Ο ΜακΚίσικ έπαιξε στο σούπερ καπ κόντρα στον Παναθηναϊκό και μετά τέλος. Και η απουσία του ήταν μεγάλο «χτύπημα» στο πλάνο που είχε στο μυαλό του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Λίγα λεπτά με την Ζαλγκίρις

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο Αμερικανός θα πάρει λίγα λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στις 24 του μήνα κι αυτή είναι μια στιγμή που περιμένει πως και πως ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Ολυμπιακός «κάνει μεταγραφή» τον ΜακΚίσικ, καθώς ο παίκτης είχε λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα και πολλά παιχνίδια.

Το σημαντικό όμως είναι ότι ο Ολυμπιακός «βάζει» στην ομάδα του ένα «εργαλείο» που ήταν υπερπολύτιμο για την σωστή λειτουργία της μηχανής τα προηγούμενα χρόνια.

Κι αυτό το «εργαλείο» μπορεί να προσφέρει πολλά στους πειραιώτες, σε βαθμό μάλιστα που η επιστροφή του να χαρακτηρίζεται κομβικής σημασίας.

Το μεγάλο προσόν του ΜακΚίσικ όταν «κολλάει» η επίθεση

Ο ΜαΚίσικ θα επιστρέψει και θα μπει αμέσως στον «ρόλο» του στην ομάδα, γνωρίζοντας πολύ καλά τι περιμένει απ’ αυτόν ο Ολυμπιακός και τι μπορεί να δώσει στους πειραιώτες.

Και αυτά που μπορεί να προσφέρει ο Αμερικανός είναι αλήθεια ότι έχουν λείψει από τους «ερυθρόλευκους» καθώς ο ΜακΚίσικ μπορεί ν’ αλλάξει τον ρυθμό στην επίθεση των πειραιωτών.

Είναι «εκρηκτικός» και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην διείσδυση στο αντίπαλο καλάθι, καθώς οι κινήσεις με το γρήγορο πρώτο βήμα δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα στον Αμερικανό.

Ο ΜακΚίσικ είναι παίκτης που μπορεί να «ξεκολλήσει» τον Ολυμπιακό στην επίθεση, αν οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο σκοράρισμα κι αυτό είναι κάτι που έλειψε πολύ από την ομάδα του λιμανιού.

Αλλάζοντας τον ρυθμό

Είναι προφανές ότι ένας ακόμα «στρατιώτης» στην περιφέρεια είναι πολύτιμος για τον Μπαρτζώκα, ειδικά τώρα που ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Γκος.

Κι ένα στοιχείο που μπορεί να προσφέρει ο ΜακΚίσικ και δεν τον συναντά κάποιος σε πολλούς παίκτες, είναι ότι ο Αμερικανός μπορεί ν’ αλλάξει τον ρυθμό του αγώνα.

Είναι παίκτης με προσωπικότητα, είναι παίκτης με τον οποίο μια ομάδα μπορεί να παίξει πιο γρήγορα στον αιφνιδιασμό αλλά παράλληλα μιλάμε και για έναν παίκτη που δεν θα διστάσει να πάρει το τρίποντο.

Το ζητούμενο βέβαια για τον Ολυμπιακό στην παρούσα φάση είναι να επιστρέψει σε καλό επίπεδο ο Αμερικανός και παιχνίδι με παιχνίδι θα μπορέσει να βοηθήσει σημαντικά τους «ερυθρόλευκους».

Μια σημαντική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και συνήθως αυτές αποδεικνύονται οι καλύτερες.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024