Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Η Άιντραχτ ετοιμάζει μεγάλη πρόταση για τον Παυλίδη»

«Η Άιντραχτ ετοιμάζει μεγάλη πρόταση για τον Παυλίδη»

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για τον Παυλίδη, σύμφωνα με το «Sport 1».

Ο Βαγγέλης Παυλίδης «τρελαίνει» κόσμο στην Ολλανδία με τη φανέλα της Άλκμααρ και τα κατορθώματά του δεν περνούν απαρατήρητα. Σε 11 αγωνιστικές έχει βρει δίχτυα 13 φορές ενώ συνολικά έχει πετύχει 15 γκολ σε 19 ματς, πραγματοποιώντας το κορυφαίο ξεκίνημα της καριέρας του.

Όπως είναι λογικό, ο Έλληνας άσος έχει τραβήξει πάνω του πολλά βλέμματα από ομάδες του εξωτερικού, με τα τελευταία σενάρια να τον θέλουν στο στόχαστρο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σύμφωνα με το «Sport 1», ο Παυλίδης βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Conference League ενόψει Ιανουαρίου.

Στα… σκαριά μεταγραφή για τον Ελληνα επιθετικό

Η γερμανική ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του Κόλο Μουανί που το καλοκαίρι έφυγε για την Παρί Σεν Ζερμέν και ο άσος της Άλκμααρ φαίνεται πως είναι ο μεγάλος στόχος. Βέβαια ο ολλανδικός σύλλογος δεν πρόκειται να τον αφήσει να φύγει εύκολα αφού οι μετοχές του Παυλίδη έχουν ανέβει κατακόρυφα.

Πόσο τον κοστολογεί η Αλκμααρ

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι στο transfermarkt η χρηματιστηριακή αξία του διεθνή φορ έχει φτάσει πλέον στα 20 εκατ. ευρώ. Και κάπου εκεί φαίνεται πως τον κοστολογεί και η Άλκμααρ για την οποία είναι αναντικατάστατος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ο Παυλίδης ρωτήθηκε ποιο είναι το μυστικό που τον βοηθάει να σκοράρει συνέχεια, με τον διεθνή επιθετικό να απαντάει: «Μυστικό; Δεν είναι αυτό το θέμα. Κάθε στράικερ εξαρτάται από τους συμπαίκτες του. Έχω φανταστικούς συμπαίκτες που κάνουν πολύ δουλειά για μένα. Εγώ είμαι εκείνος που τελειώνει τις φάσεις. Ξέρουν πάντα πως θα με βρουν. Με κάθε τρόπο. Ακούγεται σαν κλισέ, αλλά όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, είναι ευκολότερα για τον στράικερ. Κάνω κριτική στον εαυτό μου και θεωρώ πως θα μπορούσα να σκοράρω συχνότερα με τις ευκαιρίες που έχω».

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024