Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Όλα καλά με Σβιντέρσκι: Καθαρές οι εξετάσεις του Πολωνού (pic)

Όλα καλά με Σβιντέρσκι: Καθαρές οι εξετάσεις του Πολωνού (pic)

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε στο παιχνίδι της Πολωνίας με την Τσεχία. αλλά ευτυχώς δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι αγωνίστηκε ως βασικός δίπλα στον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην αναμέτρηση της Πολωνίας κόντρα στην Τσεχία για τα προκριματικά του EURO 2024.

Όμως ο 26χρονος επιθετικός, δε μπόρεσε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση κόντρα στους Τσέχους, καθώς ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ένιωσε μια αδιαθεσία και λιποθύμησε στη φυσούνα την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Λήξη συναγερμού για τον πρώην επιθετικό του Δικεφάλου του Βορρά.

Αμέσως, τα ιατρικά επιτελεία και τον δύο ομάδων επενέβησαν με τον Σβιντέρσκι να ανακτά γρήγορα τις αισθήσεις του. Μια μέρα μετά ο άλλοτε φορ του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες ωστόσο δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό με τον 26χρονο να βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του προπονητή του για την φιλική αναμέτρηση της Τρίτης (21/11) κόντρα στην Λετονία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Οσον αφορά στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι της χθεσινής αναμέτρησης, που έγινε στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2024, η Πολωνία άνοιξε το σκορ στο 38’ με τον Πιοτρόφσκι, αλλά οι Τσέχοι ισοφάρισαν σε 1-1, που ήταν και τελικό σκορ, με τον Σούτσεκ στο 49’. Η Πολωνία, μετά το 1-1 της Αλβανίας με την Μολδαβία του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ, αποκλείστηκε και τυπικά από την τελική φάση του Euro.

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024