Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν (pic)

Αιγάλεω – Ολυμπιακός Β’ 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν (pic)

Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο, Αιγάλεω και Ολυμπιακός Β΄ έμειναν στο 0-0 για την 8η αγωνιστική της Super League 2.

Σε ένα αγωνιστικό χώρο που θύμιζε περισσότερο χωράφι παρά γήπεδο ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός Β΄ και Αιγάλεω έμειναν στο 0-0 και πήραν από έναν βαθμό για το παιχνίδι της 8η αγωνιστικής. της Super League 2.

Ενα γήπεδο – χωράφι, το οποίο ήταν επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και είναι… θαύμα πως δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους παίκτες που αγωνίστηκαν.

Τραγικός ο αγωνιστικός χώρος, δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Είναι απορίας άξιο επίσης πως άφησε η διοργανώτρια αρχή να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο, που ήταν «σκαμμένος» σε πάρα πολλά μέρη.

Δείτε τη φωτογραφία:

Λίγες φάσεις, χωρίς ρυθμό

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να αλλάξει το σκορ, ενώ στο δεύτερο η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα προσπάθησε να πιέσει αλλά δεν κατάφερε ποτέ να ανοίξει το σκορ και αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν τα έξι παιχνίδια όπου δεν έχουν γνωρίσει την ήττα αλλά λόγω της αρχικής τιμωρίας με -10 στην αρχή της σεζόν βρίσκονται στην 11η θέση με 3 βαθμούς. Από την άλλη το Αιγάλεω παρέμεινε στην 8η θέση με 8 βαθμούς.

Επόμενος αγώνας για τον Ολυμπιακό είναι στις 26/11 κόντρα στην Καλαμάτα, ενώ για τους «κυανέρυθρους» η εκτός έδρας αναμέτρηση στα Χανιά απέναντι στην τοπική ομάδα στις 26/11.

Αιγάλεω (Τζουγκάνοβιτς): Κατσιμήτρος, Πέτκοβιτς (60′ Τάμπας), Μπλάκσον, Ζιούλης, Ευαγγέλου, Καμαρά, Κωνσταντακόπουλος (77′ Μπάμπης), Ραμίρεζ (86′ Παυλάκης), Νταβιώτης, Βάρκας, Κολλάς (77′ Σταμένκοβιτς)

Ολυμπιακός Β’ (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Βλαχομήτρος, Σγουρός, Τσέλιος (69′ Μαρίνος), Κουτσίδης, Κατσουλίδης, Καράκουτης, Πινακάς (79′ Σαπουντζής)

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024