Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Blue Horizon: Το όνομα του Αντώνη δίνει στο παιδί του ο αδερφός του 36χρονου

Blue Horizon: Το όνομα του Αντώνη δίνει στο παιδί του ο αδερφός του 36χρονου

Ο 36χρονος Αντώνης βρήκε τραγικό θάνατο όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη του πλοίου.

Η οικογένεια του 36χρονου Αντώνη, που έχασε τη ζωή του στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλος του πληρώματος του Βlue Horizon τον πέταξε από τον καταπέλτη του πλοίου, είχε ένα ευχάριστο νέο μετά από καιρό.

Όπως μεταδίδει το cretalive.gr, το ανιψάκι του 36χρονου, βαφτίζεται την Κυριακή (19/11) στον Άγιο Νικόλαο και ο αδερφός του, Νίκος, αποφάσισε να του δώσει το όνομα του.

Η βάφτιση θα γίνει σε κλειστό κύκλο λόγω του πένθους

Μάλιστα, ζήτησε από γνωστό μαντιναδολόγο να γράψει μια μαντινάδα για το μυστήριο της βάφτισης που θα γίνει σε κλειστό κύκλο λόγω του πένθους.

Η μαντινάδα

Τι είχε συμβεί

Το πλοίο Blue Horizon εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Ηράκλειο και το  σοκαριστικό αυτό περιστατικό συνέβη περίπου στις 21:00 το βράδυ, της 5ης Σεπτεμβρίου.

Αρχικά, αναφέρθηκε ότι ότι πνίγηκε άντρας που προσπάθησε να προλάβει το πλοίο, ωστόσο βίντεο που ανέβηκαν στα social media, αποκάλυψαν την αλήθεια.

Στις εικόνες, φαίνονται μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon να σπρώχνουν τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη και αυτός να καταλήγει στη θάλασσα όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά τότε ο ύπαρχος μίλησε στον ασύρματο αμέσως μετά την πτώση του αδικοχαμένου Αντώνη και ανέφερε  στον καπετάνιο πως «υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα», χωρίς να δηλώνεται σαφώς τι ακριβώς έγινε ούτε πως το πλήρωμα τον έριξε στη θάλασσα.

Στη συνέχεια ο καπετάνιος φέρεται να επικοινωνεί σχεδόν αμέσως με το Λιμενικό και το κέντρο επιχειρήσεων και να ενημερώνει πως υπάρχει άνθρωπος στη θάλασσα.

Ωστόσο δεν σταμάτησε για την παροχή βοήθειας και συνέχισε τον απόπλου.

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024