Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Το γεμάτο ΣΕΦ, ο Ποντένσε και τα χειροκροτήματα του Μπαρτζώκα (vid)

Ολυμπιακός: Το γεμάτο ΣΕΦ, ο Ποντένσε και τα χειροκροτήματα του Μπαρτζώκα (vid)

Η παρακάμερα από το ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Ερυθρό Αστέρα για την 9η αγωνιστική της Euroleague με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να επικρατεί στο τέλος με 88-83 των Σέρβων.

Όσοι βρέθηκαν στο ΣΕΦ αποτέλεσαν μέρος της καταπληκτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε τη χθεσινή βραδιά με τους φιλάθλους να βοήθησαν και αυτοί με τον τρόπο τους στη νίκη της ομάδας τους.

Δίπλα στην ομάδα ο κόσμος, πανηγύρισαν μαζί μια ακόμα νίκη.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ την επομένη του αγώνα (17/11) δημοσίευσε την παρακάμερα του αγώνα φανερώνοντας όλα όσα έγιναν εντός εκτός των τεσσάρων διαχωριστικών γραμμών. Μέσα σε αυτή ξεχωρίζει η τρομερή ατμόσφαιρα, η παρουσία του Ντάνιελ Ποντένσε στο γήπεδο, η ηρεμία του Μπαρτζώκα σε κρίσιμες άμυνες αλλά και τα χειροκροτήματα με τη ληξη.

Δείτε το βίντεο:

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αναγνώρισε την τεράστια προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, οι οποίοι παρά την κούραση κατάφεραν να κάνουν το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κλείσαμε την εβδομάδα με δύο δύσκολα ματς και νίκες έχοντας και μικρό ροτέισον. Μπράβο στους παίκτες μου που έδωσαν τα πάντα. Έπρεπε να κερδίσουμε ευκολότερα σήμερα, αλλά είχαμε κακές αποφάσεις στην επίθεση.

Έχουν υπερ-ταλαντούχους παίκτες, όπως ο Τεόντοσιτς και ο Νέντοβιτς και γύρισαν στο ματς με μεγάλα σουτ. Στο τέλος όμως είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Πρέπει να βρούμε τη χημεία μας, είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024