Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Black Friday: Η γιορτή των Public προσφορών ξεκίνησε!

Black Friday: Η γιορτή των Public προσφορών ξεκίνησε!

Η μεγαλύτερη Black Friday περίοδος σε περιμένει να τη ζήσεις, στον πιο αγαπημένο σου προορισμό αγορών.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που η αγορά γιορτάζει τη μεγάλη της Μαύρη Παρασκευή, είναι ο μήνας που οι καταναλωτές σηκώνουν τα μανίκια και ξεχύνονται στα μαγαζιά. Ο αγαπημένος προορισμός που μπορείς να βρεις (σχεδόν) τα πάντα είναι τα Public.gr. Από την Παρασκευή που μας πέρασε και μέχρι και την τελευταία Παρασκευή του μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από χιλιάδες προσφορές για κάθε ανάγκη του σπιτιού και δικιά σου Black Friday για κάθε τύπο, με 450.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα! Είτε είσαι tech maniac, είτε λάτρης του σπιτιού, είτε θέλεις να καλύψεις μία ανάγκη ή να αναβαθμίσεις τον εξοπλισμό σου, αυτή είναι η ώρα σου. Στα Public θα βρεις τις μεγαλύτερες Black Friday προσφορές.

Σκέψου ότι υπάρχουν διαθέσιμα για σένα πάνω από 450.000 ετοιμοπαράδοτα προϊόντα από όλες τις κατηγορίες, που σημαίνει τεχνολογία με smartphones (& refurbished iPhone!), tablets, laptops, smartwatches, οικιακές συσκευές με ψυγεία και πλυντήρια/στεγνωτήρια, μικρές οικιακές συσκευές όπως σκούπες, καφετιέρες ή airfryers, προϊόντα ψυχαγωγίας όπως τηλεοράσεις, Playstation 5 και άλλες gaming consoles, είδη lifestyle και πολλά-πολλά ακόμα για να ανακαλύψεις.

Και για να πάρεις μία γεύση, μπορείς σήμερα κιόλας να αποκτήσεις το εντοιχιζόμενο Σετ Φούρνος και Εστία Candy, μόλις στα 399€ από 538€. Χρειάζεσαι νέο κινητό; Μπορείς να αποκτήσεις το Samsung Galaxy A23 από 299€ μόνο 199€. Θέλεις να φτιάξεις το home cinema που πάντα ονειρευόσουν; Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το κορυφαίο μοντέλο Samsung OLED 55″ 4K, που στα Public μπορείς να το αποκτήσεις από 2.499€ μόνο στα 1.599€. Σε ενδιαφέρει η τέλεια θερμοκρασία στο χώρο; Τώρα μπορείς να αποκτήσεις ένα κλιματιστικό A+++, με επιπλέον φίλτρο ιονισμού και Wi-Fi λειτουργίες, με την υπογραφή της Tesla, από 730€ μόνο στα 529€. Προσωπικά, έχω ήδη παραγγείλει το Smartwatch που γλυκοκοιτούσα όλον τον χρόνο, ένα Samsung Galaxy Watch4, το οποίο πέρα από τις 90 αθλητικές λειτουργίες, σου δίνει τη δυνατότητα να απαντάς σε κλήσεις και να χειρίζεσαι εφαρμογές του κινητού από τον καρπό σου, όπως την κάμερα ή ένα αρχείο PPT, και όλα αυτά από 180€ μόλις 119€!

Η μεγαλύτερη αγοραστική εμπειρία της χρονιάς σε περιμένει, σε όλα τα φυσικά καταστήματα, αλλά και στο Public.gr. Για Boomers που θα πάθουν πλάκα, Gen X που θα την ακούσουν στερεοφωνικά, Gen Y (Millennials) που θα πάθουν κοκομπλόκο και Gen Z τσότσο, ένα είναι σίγουρο: με τόσο χαμηλές τιμές θα βρεθούμε όλοι εκεί.

Η πιο ευέλικτη Μπλακ Φράιντεϊ εβερ!
Όσο για τους τρόπους πληρωμής: υπάρχουν όλοι, για όλους και στα μέτρα μας. Τα Public είναι εδώ για να μας προσφέρουν τις πιο έξυπνες και ευέλικτες λύσεις πληρωμής, χωρίς πιστωτική κάρτα. Πώς; Με την υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna, που είναι διαθέσιμη τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και online, μπορούμε να πληρώσουμε σε 3 ισόποσες άτοκες δόσεις. Επιπλέον,  μπορούμε να βρεθούμε σε οποιοδήποτε κατάστημα μας εξυπηρετεί, ώστε να δημιουργήσουμε το δικό μας ιδανικό πλάνο έως 36 χαμηλές δόσεις -χωρίς πιστωτική κάρτα- μέσω Flex Pay, για αγορές που δεν θα πιέσουν το πορτοφόλι μας. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μία επίσκεψη σε ένα φυσικό κατάστημα Public είναι από μόνο του μία περιπέτεια ανακάλυψης, παρέα με το πιο εξειδικευμένο προσωπικό για να βρεις ακριβώς ότι χρειάζεσαι.

Γιατί ο top προορισμός και φέτος για Black Friday είναι το Public!
Οπότε αγαπητέ μου αναγνώστη, μην χάνεις άλλο χρόνο, ζήσε την Black Friday εμπειρία, μπες τώρα στο Public.gr, ανακάλυψε τις προσφορές και κάνε τις αγορές σου με όποιο τρόπο επιθυμείς.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024