Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν γνώριζε ότι ήταν άρρωστη» - Ο «Ντάνος» μιλά για τον θάνατο της μητέρας του

«Δεν γνώριζε ότι ήταν άρρωστη» – Ο «Ντάνος» μιλά για τον θάνατο της μητέρας του

«Μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζε ότι έχει κάταγμα».

Στην Ελένη Μενεγάκη και στην εκπομπή της επέλεξε να μιλήσει για πρώτη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφορικά με τον θάνατο της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή λίγες ώρες μετά τον γάμο του.

«Η μητέρα μου είχε μία πολυετή ταλαιπωρία. Λίγο την έπιασε, λίγο την άφηνε. 20 χρόνια. Πέρυσι είχαμε ένα δύσκολο τρίμηνο. Φέτος από το Δεκέμβριο που ήρθε να κάνει κάποιες εξετάσεις, το ένα έφερε το άλλο και έμεινε 6 μήνες πέρα δώθε στο νοσοκομείο και τρεις μήνες μέσα. Ήταν πολύ δύσκολο καλοκαίρι, πολύ δύσκολη χρονιά γιατί φτάσαμε Νοέμβριο. Τα καλοκαίρια που πήγαινα στη Σκιάθο για τη δουλειά μου, φέτος δεν πήγα καθόλου. Έπρεπε να είμαι πέρα δώθε στο νοσοκομείο, παίζοντας έναν ρόλο θεατρικό καθαρά γιατί δεν γνώριζε τίποτα και έπρεπε να πονηρέψω τον καθένα.

Κατά τη δική μου γνώμη δεν έπρεπε να γνωρίζει ακριβώς τι συμβαίνει, γιατί οι άνθρωποι αυτοί αισθάνονται, αλλά η ψυχολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Είχε τύχει κάνα δυο φορές να πέσουν χαρτιά στα χέρια της και της έλεγα “λάθος όνομα”. Μέχρι την τελευταία στιγμή νόμιζε ότι έχει κάποιο κάταγμα. Έγινε για τρεις μήνες περίπου ένα μείγμα πραγμάτων και δύσκολων συναισθημάτων. Έπρεπε να διαχειριζόμαστε με τον Τάσο Ντούγκα στον Φύλακα Άγγελο υποθέσεις κακοποιήσεων παιδιών, έπρεπε να είμαι κοντά στη μητέρα μου με ό,τι συνεπάγεται και δύο ακόμα πράγματα δεν είναι απλά: μία προετοιμασία ενός γάμου με τη Δήμητρα», δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Το καλοκαίρι που είπαμε να παντρευτούμε. Ήταν δύο μήνες πριν από τον γάμο. Ονειρευόταν σαν μάνα να είναι εκεί. Όταν ξέρεις την αλήθεια είναι δύσκολο και σε μία έξυπνη γυναίκα, δηλαδή δεν την κορόιδευες εύκολα. “Πάταγα” στην εγκυμοσύνη ότι πρέπει να βιαστούμε με τον γάμο και να μην καταλάβει ότι μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ίδια».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την Δήμητρα Βαμβακούση

Ειδικά για την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση είπε: «Είναι ξεκάθαρο ότι ήθελα κι ήθελε. Δεν μας γνώρισε ο ιερέας. Η Δήμητρα είναι κοντά στην εκκλησία και σε μία από τις επισκέψεις στην Ελλάδα που είχε έρθει να δει την οικογένειά της σε διακοπές, επισκέφθηκε την εκκλησία που έτυχε να είμαι κι εγώ. Δεν μας γνώρισε ο πνευματικός μας. Ήταν τυχαίο, αλλά όχι και τυχαίο».

Αναφορικά με την σχέση που έχει με την θρησκεία δήλωσε: «Η θρησκεία είναι ένα θέμα που βάλλεται και πιστεύω ότι είναι καθαρά προσωπική υπόθεση του καθενός. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι πώς θα δώσουν να κατανοήσει σε ένα παιδί τι σημαίνει η πίστη και η θρησκεία μας. Εγώ θα ήθελα τα παιδιά μου να εκκλησιάζονται. Κάποιες στιγμές που ήταν πολύ δύσκολες, ο Θεός ήταν και θα είναι ένα στήριγμα για εμένα».

Τα έντονα αντιφατικά συναισθήματα που είχε μέσα του ο Γιώργος Αγγελόπουλος την ημέρα του γάμου του παραδέχθηκε: «Ήταν δύσκολο γιατί το καλοκαίρι που είπαμε ότι θα παντρευτούμε ήταν δύο μήνες πριν το γάμο που ονειρευόταν σαν μάνα να είναι εκεί. Με βοήθησε η εγκυμοσύνη, στην μάνα μου στην απόφαση του γάμου ”πάταγα” εκεί, δεν της έλεγα για τον αντίστροφο χρόνο που μέτραγε».

Τι είναι αυτό που αγαπάει πιο πολύ στην Δήμητρα Βαμβακούση;

«Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Η καλοσύνη που έχει, ειδικά η ψυχή της. Είναι μία πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά η ψυχή είναι κάτι άλλο. Γενικά όμως οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά. Έχουμε μία όμορφη σχέση. Η Δήμητρα είναι γλυκιά και θετική».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρωταγωνιστεί στην σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» υποδυόμενος τον Ορέστη που ζει με μεταμοσχευμένη καρδιά. Αναφορικά με τον ρόλο του είπε:

«Είναι μεγάλη χαρά για εμένα που είμαι πάλι στην ομάδα του Ανδρέα, του Κούλη και της Βάνας. Διάβασα το σενάριο με την δανεική καρδιά που όντως αποτελούσε πριν από χρόνια ταμπού, εγώ έχω κολλητό που ζει έτσι εδώ και 20 χρόνια που εντελώς συμπωματικά είναι κι από την Κύπρο».

Μάλιστα, καταλήγοντας ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε και μία αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του ρόλου του λέγοντας: «Κάποια στιγμή ο ”Ορέστης” θα έχει και μία νέα γνωριμία».

 *Πηγή φωτογραφίας: NDP PHOTO

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024