Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Βεργκάρα: «Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ δύσκολη χρονιά»

Σοφία Βεργκάρα: «Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ δύσκολη χρονιά»

Την περιμένει μια νέα πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Netflix για ένα τηλεοπτικό σόου που λέγεται «Griselda» και ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία προώθησής του αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά

Τον απολογισμό της για τη χρονιά που τελειώνει σιγά σιγά έκανε η διάσημη ηθοποιός Σοφία Βεργκάρα σε συνέντευξή της στο «PEOPLE».

Κάνει… ταμείο για το έτος που ολοκληρώνεται κι αρχίζει να χτίζει υψηλές προσδοκίες για τη χρονιά που έρχεται.

Η σταρ είναι έτοιμη από τώρα για το 2024 και ελπίζει ότι «όλα θα είναι εντάξει» πλέον.

Έχει στα σκαριά επαγγελματικά σχέδια με το προσωπικό της brand, αλλά και σειρά στο Netflix

Μεγάλες προσδοκίες για το 2024

Όπως δήλωσε στο περιοδικό κατά το εναρκτήριο πάρτι της εταιρείας της Toty Transforma AHA, αρχίζει να έχει μεγάλες ελπίδες για τη χρονιά που έρχεται και σε μια ειλικρινή κουβέντα, μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για το 2023 που αφήνει πίσω της.

Έχει μπροστά της νέες προκλήσεις, καθώς το 2023 ήταν κομβικό και τη λύγισε με τα γεγονότα του, παρόλο που η ίδια δεν το περιγράφει έτσι.

Η Σοφία Βεργκάρα, στα 51 της χρόνια, με την καριέρα της να συνεχίζει την ανοδική της πορεία, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά. Δεν θέλω να πω «άσχημη» ή κάτι τέτοιο, αλλά είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ δύσκολη επίσης χρονιά».

Ο χωρισμός της Βεργκάρα με τον Τζόι Μανγκανιέλο ήρθε αυτό το καλοκαίρι, μετά από εφτά χρόνια έγγαμου βίου

Πέρασε πολλά φέτος, αλλά δεν το βάζει κάτω

Διαζύγιο και απεργία ταυτόχρονα

Η ηθοποιός μίλησε για τον χωρισμό της, αλλά και τις επιπτώσεις της μεγαλύτερης και ιστορικής πλέον απεργίας των ηθοποιών του Χόλιγουντ στις ζωές των ανθρώπων του θεάματος, τουλάχιστον για όσο κράτησε.

«Πέρασα ένα διαζύγιο αυτή τη χρονιά, καθώς και την απεργία του SAG που κράτησε τόσο πολύ, εξήγησε η ίδια. «Είδα τους φίλους μου να παλεύουν, μερικοί έπρεπε να πάρουν τα παιδιά τους από τα σχολεία ή είχαν προβλήματα με τα στεγαστικά τους δάνεια, έτσι ήταν μια παράξενη, παράξενη χρονιά…», συνέχισε η ίδια.

Ο χωρισμός της Βεργκάρα με τον Τζόι Μανγκανιέλο ήρθε αυτό το καλοκαίρι, μετά από εφτά χρόνια έγγαμου βίου, ενώ την ίδια ώρα ήταν σε εξέλιξη η τετράμηνη απεργία του συνδικάτου SAG-AFTRA, με αποτέλεσμα η πλειονότητα των ταινιών και των τηλεοπτικών project να τεθούν σε αναμονή.

«Δεν ξέρω εάν είμαι φρέσκια ακόμη, αλλά είμαι σίγουρα ενθουσιώδης»

Ατενίζει με αισιοδοξία και θετικότητα το μέλλον

Νέα αρχή στα 51 της χρόνια

Παρά τα εμπόδια που συνάντησε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στο επαγγελματικό κομμάτι λόγω της διάρκειας της απεργίας, η ίδια με θετική σκέψη και αισιοδοξία πιστεύει ότι έρχεται παρακάτω ένα καλύτερο μέλλον.

«Δεν είναι ότι είναι άσχημα τα πράγματα, νομίζω ότι όλα επιλύονται και θα είναι εντάξει και γι’ αυτό περιμένω με ενθουσιασμό την καινούρια χρονιά», είπε η Σοφία Βεργκάρα.

Άλλωστε την περιμένει μια νέα πρεμιέρα τον Ιανουάριο στο Netflix για ένα τηλεοπτικό σόου που λέγεται «Griselda» και ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία προώθησής του αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά. Η ίδια λέει ότι το 2024 θα είναι ένα «νέο ξεκίνημα», σχολιάζοντας όμως «Δεν ξέρω βέβαια, εάν υπάρχει καινούρια αρχή στα 51».

«Δεν ξέρω εάν είμαι φρέσκια ακόμη, αλλά είμαι σίγουρα ενθουσιώδης», υποστηρίζει η ηθοποιός, παρουσιάζοντας βεβαίως το δικό της brand που αφορά προϊόντα και καλλυντικά προστασίας από τον ήλιο.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Α1 μπάσκετ Γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024