Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δίνει μάχη για τη ζωή της μετά το τρομακτικό ατύχημα στη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς

Δίνει μάχη για τη ζωή της μετά το τρομακτικό ατύχημα στη συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς

Μια θαυμάστρια του Ρόμπι Γουίλιαμς δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το τρομακτικό ατύχημα στη συναυλία του αγαπημένου της τραγουδιστή.

Μια γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά την τρομακτική πτώση που είχε στη διάρκεια της συναυλίας του Ρόμπι Γουίλιαμς στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Ήταν την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου που ο Ρόμπι Γουίλιαμς ξεκίνησε την περιοδεία του XXV σε όλο τον κόσμο με μια παράσταση στο Allianz Stadium.

Η θαυμάστριά του, που πιστεύεται ότι είναι στην έβδομη δεκαετία της ζωής της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τέθηκε σε κώμα μετά το ατύχημα

Η θαυμάστριά του, που πιστεύεται ότι είναι στην έβδομη δεκαετία της ζωής της, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τέθηκε σε κώμα μετά το ατύχημα σύμφωνα με τη Metro.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, η θαυμάστρια του Ρόμπι Γουίλιαμς φέρεται να βρισκόταν στο πάνω επίπεδο της εξέδρας και προσπαθούσε να σκαρφαλώσει πάνω από τα καθίσματα όταν έπεσε σε κάτι που χαρακτηρίζεται «σοβαρό περιστατικό».

Εκπρόσωπος των διασωστών επιβεβαίωσε στο Sky News Australia ότι η άτυχη γυναίκα βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά την κλήση και την άφιξή τους στο σημείο στις 22:15 μ.μ.

«Αυτό είναι ένα τρομερά λυπηρό περιστατικό και οι σκέψεις μας είναι με την ίδια και την οικογένειά της αυτή τη στιγμή» σημείωσε σε ανακοίνωσή του το Venues NSW.

Μια εκπληκτική βραδιά με τον Ρόμπι Γουίλιαμς

Παρά το τρομακτικό ατύχημα, η συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς φέρεται να στέφθηκε με επιτυχία. «Σίδνεϊ, ήταν μια αξέχαστη βραδιά, ευχαριστώ. Σ’ αγαπώ Αυστραλία. Συγχαρητήρια στον Ντάνιελ και τη Λόρεν. Σας εύχομαι μια ευτυχισμένη ζωή μαζί» έγραψε ο αγαπημένος τραγουδιστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς δεν έχει μιλήσει ακόμα για το σοκαριστικό ατύχημα στη συναυλία του, με τους θαυμαστές του να τον ευχαριστούν για την εκπληκτική βραδιά, αγνοώντας το σοβαρό περιστατικό.

«Σε ευχαριστώ Rob! Ήταν μια καταπληκτική βραδιά. Αισθάνομαι τόσο προνομιούχος που ήμουν μέρος της. Μου έφερε πολλή χαρά. Ελπίζω η υπόλοιπη περιοδεία να είναι εξίσου φανταστική για εσένα» έγραψε ένας από τους θαυμαστές του.

«Η έβδομη συναυλία μου του Ρόμπι Γουίλιαμς. Βελτιώνεται με την ηλικία! Καταπληκτική νύχτα» σημείωσε άλλος θαυμαστής του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024